0

net avantajlı olan kotörlüdür . ben yıllardır faturalı arkadaşlarımdan şunu duyuyorum daha anlaşmalı tarifesinde ki parayı ödeyeni görmedim . örneğin 35 liralık faturasını 50 nin altında ödeyen yok . kontürlü telefonda canınız hangisini isterseniz onu yaparsınız çok çok daha iyi.

0

evet bu soruyu cevaplıyorum hemde hiç düşünmeden tabii kiii kontörlü

0

bence kişinin konuşma yoğunluğuna göre değişir bu durum.ilk başta zaten kontor en az aylik 30 tl yukluyorsun aylik ama çok fazla etkisi yok sonra gene yükleme gereksinimini duyyorsun faturqlida zaten 19 telden baslayip yüksek miktarlara göre fiyatlar değişebiliyor zaten kendini biliyorsan ortalama bir kişinin 30 tl lik ve 50 tl lik. bir kisye bu yeter bile diye dusnuyorum en az 1000 dk 1000 sms ve 5 gb den az delidir buda yeterlidir diye dusunuyorum bence en mantiklisi fatura li hatlardir çünkü baya düştü fiyatlar vede herkez alsın ve kullansın die dusunuyorm çok kişi zaten faruraliya yöneldi ama bazı oparatoer öğrenciler için başka faturasız hatlar için kampanyalarida var oda onlar için uygun olabilir diye dusunuyorum ben

1

ben her zaman kontorlü taraftarıyımdır. ama internet ve dakika paket olarak aldığım için her ay hep aynı parayı vermeye başlayınca faturalıya geçtim. yani duruma göre değişir. benim sabit bir gelirim ve ödeme durumum var. bu şekilde olmayanlar için kontör ideal. bütçeleri kadar harcarlar ve her ay ödeme zorunlulukları olmaz.

1

bazı durumlara göre değişiyor. eğer ögrenci isek kontorlü telefon daha iyi olur. eğer işi gücü var ise kontor yüklemeyle uğraşmak istemezse faturalı hat daha iyi olur.

1

bence kontörlü hat daha iyi. istediğin zaman paket yapıyorsun istemediğin zaman yapmıyorsun. ama faturalı da öyle mi? her ay belli bir miktar para ödemek zorundasın. bir yıl da sözleşmesi oluyor. bu da bence kötü.

0

kontörlü hat daha iyi bence faturalı olunca ödemeyince zor oluyor

0

eğer faturasını düzgün yatıracaksan her ay faturalı hat daha avantajldır.kontörlü hattın fiyatları biraz daha pahalı olabilir.