1

site yetkilileri nerede saklanıyor?

yaklaşık 2 aydır ne bir açıklama ne bir ses seda yok.nisan ayinda talep ettiğim ödemem hala güya(!) inceleme bekliyor.mesajlara cevap verilmiyor ne kadar da mükemmel bir siteymiş (!)...
soru sorarken yanlış sözcük kullanınca uyarı geliyordu bu site çöp yoluna giden bir yer değil diye,tebrikler kanıtlamış oldunuz.en azından açıklama yapılsın yine razı olurum ama yok.

3 cevap
0

şimdi büyük lokma yenilmeli, ancak büyük laf konuşulmamalıdır. bekledik ama sonunda ödemeler yapıldı. bazen böyle aksamalar olmuş olabilir, hoşgörülü olmalıyız.

1

herseyi ilk zamanlardaki gibi ilerletselerdi gercekten cok iyi olurdu. hatta zamaninda da dedikleri gibi cop site olma yolunda degiliz diyip onca soruyu kaldirmamislardi. sonrq sikayet ettigimizde uyeler istedigini sorar dedilet ama daha sonra soeu sorarken bircok sekilde soru soramiyoruz. kisitlama yapilmis vaziyette en basitindrn. bu site vastan cöp site oldu da kimse farkinda degil. odemeleri 2.5-3 aydir yapmamalari da ustune tuz biber oldu acikcasi.

1

evet uzun bir süre site yetkilileri hiçbir şey cevap vermiyorlar mesajlara ne site içi sorunlara 2 ay boyunca ödeme almadık ben de aynı durumdaydım ama sonunda site yetkililerinden ses çıktı ve ödeme yapıldı sanırım sitenin çok beyin bedava modunda kaldı içinde kimse fazla girmediği için sitenin de pek fazla kazancı olmadığı için paraların yatırmadığı mı düşünüyorum çünkü bayağı bedava modu vardı ama şu anda paraları yatırıldı yine siteye aktif hale gelmişiz inşallah o 2 ay gibi bizi yanıltmaz ve ödeme talep ettiğimiz de doğru bir şekilde ödememizi alırız diye düşünüyorum.