0

belki başkalarının ilişkisinde pek önemli olmayabilir ama ben ilişkimde çok önem veririm bu tür şeylere. ilgi yoksa demekki o kişi sevmiyordur derim. ilgi yoksa beğenmiyordur, ilişkisi de sahtedir derim. öyle uzun süre ilgisiz bırakmayacak. yazmamazlık, görmezlikten gelme falan asla. asla böyle şeylere gelemem. insan rahatsız olur ya. ayrıca nasıl bir lüks bu yahu? ilgisiz davranacak.. kadınlar ilgi ister sevgi ister.. ilgi şart. önemlidir.

0

bana gore cok önemli çünkü ilgı bir nevı bir ıhtıyactır ilgısızlık cok kötü bı duygu bence mesela bır örnek verelim bır ilişkinız var ve sevgılınız sızınle hıc ilgılenmıyor kendı halıne herşeyi kendı düşüncesıne gore yapan bırı ama sevgılınız sızce bu ilişkı ne kadar sürer boyle birı ile evlılık bıle olsa kişilik asla degışmez cocukları olda mısal onlarlada ilgılenmez bu cok hoş bır durum olmaz bana gore ilgısız ilişki yürümez egerki ilgı yoksa sevgıde yortur emın olun seven bırı ilgı gosterır cunkü hayat bunu gosterıyor benım düşüncem bu şekilde

1

zaten hayatımızda en çok önemli olan şey ilgidir ilişkide bilginin önemi çoktur yani derece olarak belirtmişsiniz gerçekten ilişkide %100 diyelim bilginin önemi vardır çünkü insan ilgisiz kalınca insan haliyle hayattan soğuyor ve üzülmeye başlar ilgi görmedikleri için de artık etrafındaki hiç kimseye güvenmez ve dünyaya karamsar olarak bakar onun için ilgi ilişkide en önemli şeydir.