0

bakın şöyle açıklayayım bir erkekte zenginlik konusu baya tartışılıyor aslında ama bir erkeğin kadına verdiği değer bence hepsinin önündedir veya kadının erkeğe verdiği değer.onu ne kadar önemli ve değerli hissettirdiği paradan daha önemlidir. ayrıca bu kadınları çalışmayan parası olmayan insanlar olarak görme fikri ne zaman değişecek merak ediyorum. yahu bir kadının erkeğin parasına muhtaç olması gibi bir durumu söz konusu olmamalı bence ya. kadın erkek eşitse eğer, kadında gidip aslanlar gibi çalışarak ekmeğini kazanabilir bence. erkek de bu düzeyde para kazanıyorsa yani bir kadın ve erkeğin kazancının ortak olması veya en azından 3 aşağı 5 yukarı denge de olması yeterlidir. bırakın artık şu erkeğin zenginliği şöyledir böyledir olayını.

0

bir erkekte zenginlik ailesini geçindirecek kadar ailesini ve karısını kimseye muhtaç etmeyecek kadar önemlidir. ama bir erkek eğer çalışmayıp karısını herkese muhtaç ediyorsa bu erkekte sorun var demektir. zengin koca arayanlardan değilim ama ailesine bakabilecek bir seviyede olması ve ailesini kimseye muhtaç etmemesi bir erkekte aradığım en önemli kriterlerden birisidir. hem çalışmayıp hem de karısının çalıştığı parayı yiyen erkekler var öyle erkeklerden nefret ediyorum . umarım allah'ım karşıma böyle bir erkek çıkartmaz.

0

aslında beni doyuracak kadar zengin ile yeter yani bu orta halkı bu zenginliktir. sadece benim tek istediğim adam olsun beni aldatmasın ve herşeyden çok sevsin ben ondan villalar istemiyorum ya sadece adam gibi adam olsun yeter.

0

bir erkekte zenginlik önemli bir husus değildir. diğer hususların olduğu bir erkekte zenginlik o kadar gerekli bir husus değildir. zaten hayatını çalıştırarak geçirebilir.