1

matematik,c#,rusca gibi daha çok var yazarsam destan olur özellikle rusca ve c# çok zorlanıyorum ikiside birbirinden zorlar birde regl dönemindeki kadınları anlayamıyorum aslında onlar herşeyden daha zorlar :d

2

hayatımda en çok zorlandığım konulardan birisi eski kız arkadaşımla ayrılma kararı almadım. tam 19 (ondokuz) sene önce kendisinden ayrıldım. bu kararı verirken çok zorlandım, çünkü canımdan çok sevdiğim kız arkadaşımı bir hamlede sildim. bu durumu 3 (üç) sene kafamdan atamadım, kahnoldu, bittim, tükendim, hayata küstüm. ancak sonrasında toparlandım.

1

birçok konuda zorlanıyorum aslında. onlardan biri de geleceğim konusunda hala ne olcağını tam bilmiyorum. bu konuda biraz zorluk yaşıyorum. babamdan kalan maaşla devam etmeyi ve yaptığım küçük işe devam etmeyi düşünüyorum ama yine de acaba tek başıma hayatta zorlanır mıyım nasıl olur ne olur bilemiyorum. en zorlandığım şeylerden biri de bu. gerçi hala annemle yaşıyorum. o konuda sıkıntı yok ama işte hangimizin önce allah korusun gideceği kesin değil ya biraz korku var içimde.. bazı kötü düşüncelerden kurtulmakta zorlanıyorum mesela. hayatın kendisini anlamakta zorlanıyorum.

2

hayatım boyunca en çok zorlandığım konular, birincisi maddiyat, ikincisi ise laftan anlamayan insanlarla laf anlatmak yani malesef onlarla belli süreliğine de olsa hayatıma dahil olması diyebilirim. bir de unutmadan ekleyim bu sene oruç ta baya zorlandim:)

1

hayatında en çok zorlandığım konular hasta olmam birçok kronik hastalığın var tansiyon iltihaplı romatizma mide gastrit yani bunlar dışında da rahatsızlıkların var ama bunlar kronik olanlardır ve ömür boyu benimle arkadaşlık eden hastalıklardır hayatımda en çok zorlandım konular bunlar hastalık dışında her şey gelip geçicidir bana.