0

halk pazarını sebze meyve alışverişim için kullanıyorum. sürekli buradan alışveriş yapmıyorum ama denk geldiğinde gözüme güzel taze görünen şeyler varsa alırım. marka pazarları ise genelde paketli ürünler almak için kullanıyorum. ama bazen gittiğimde ihtiyacım varsa meyve sebze de alıyorum.

0

şoyle soyleyeim. bir penye tisort alacaksam marka ya da halk pazari diye ayirmiyorum acikcasi ben. ve hep tisortleri biyerlere takip yirttigim icin mumkunse halk pazarindan ya da lcw gibi dukkanlardan uygun yollu birsey ararim. pantolonlari da cok sık parcaladigim icin oyle orta kalite birsey alirim ben. o yuzden halk pazarini da cok sık gezerim ben. bazen oyle birsey oluyor ki pazardan aldigim daha saglam cikiyor. pazar diyr kucumsememek lazim yani.

1

benim yapacağım alıışverişe bağlı ben mesela eğer bir sebze meyve alacaksam halk pazarını tercih ederim ama marka birşey alacaksam kesinlikle internet pazarını yani marka pazarını tercih ederim

1

tabikide marka pazarları nedenide halk pazarlarinda alinan basit şeyler almak yerine lüks markalari tercih etmek hem daha sağlıklı hem daha güvenilir ucuza kacmak hiç tercihim değil her 2 yerdende alisveris yapinca para gidiyo zaten en azindan aldım şeyleri halk pazarından alsam en az 2 3 giyimde yipraniyo ama marka alınca defalarca giy zor yipranir o yüzden 10 tane ucuz tişört vs alicana onun parasiyla 2 tane al uzun ömürlü kulan bana katılanlar

1

ben genelde yapacağım alışverişe göre değişiyor. mesela önemli pahalı bir şey alacaksam genelde markalaşmış olan marka pazarlarından alıyorum. çünkü yüklü bir miktar para veriyoruz ve garantili çıkması benim için çok önemli olur. gel gelelim ki aksesuardı takı vs. şeyelri ise halk pazarlarından alıyorum çünkü kötü çıksa bile kaybedecek birşeyim olmaz.