1

polis olmakdi hirsizlari yakalamak dovletim icin hayirli birirsi olmak vatan borcunu vermek icin kotu insanlari yakalamak icin polis olmak istiyorum cocukluk hayelim polis olmak

0

ben kizolduguma bakmayarak pilotr olmakistemisdimama yapamadim simdi kitab muhendisliyini okuyorum buna girdiyime gorede cokmutluytyum iyikibuunu secmisimn ve bunla irelliyoirum ioyiki onu olmamisim yoksa simdi pisman olurdum sukur cok mutluyum isimle

0

küçükken hep pilot olmak istiyordum şansa askerliğimide hava kuvvetlerinde yaptım fakat hayal edilecek birşey olmadığını gördüm.

0

uçak pilotu olmak istemiştim. fakat küçük bir kaza geçirdim. hayalim imkansiz oldu.

0

küçükken her zaman matematik profesörü olacağım derdim sorduklarında. matematikte hala çok başarılıyım ama profesör olamadık tabii ki şu anda muhasebeci oldum. hiçbir zaman zaten hayalimizdeki hiçbir şey gerçekleşmiyor kendimizi olmadığımız işlerde farklı bir işlerde görebiliyoruz.

0

küçükken hep öğretmen olmak isterdim veya bankacı gibi böyle kurumsal bir işte olabilir. genelde birilerine hep birşeyler anlatırdım öğretmen gibi falan tahta yapardım kendi kendime.