0

cocuk illa babaya benzeyecek diye bir kural mi var kardesim. benim bir arkadasim var. kiz. cocugu ayni annesinin kopyasi. yani cocugu tek basina yapmiyorsun sonucta. mesela beni dr baba tarafina hic benzetmezler. babamla benzerligimiz yok yani. beni daha cok teyzeme benzetirler mesela. ne yani brn simdi teyzemin cocugumuyum. yani boyle sacma dusunceleri akliniza bile sokmayin. bana benzemiyor deyip dna testi yaptirirsiniz, sonra dna sonucu pozitif cikar, esinizle neden araniz bozulsun ki bu sebepten dolayi.

0

bora58 arkadaşın mesajına katılıyorum. çocuk bana benzemek zorunda değildir. akrabalardanda gen geçebilir babamdan,dedemden,annemden... geçebilir zaten biz onların genini taşıyoruz. mesela ben babama veya anneme benzemem acaba ben üvey evlat olabilir miyim :) uzun lafın kısası yaptırmazdım. ama hastanede bebek karışma ihtimali varsa ya da aklımda bir şüphe varsa yaptırırdım. iyi günler dilerim.

0

valla ve yaptırırdım ama öyle en ufak şeylerde değil tabiki çok şüphelenirsem yaptırırım.

2

çocuk illa bana benzeyecek diye bi kanun yok. kız halaya, oğlan dayıya benzer diye bi atasözü var. test yaptırmak eşime güvenmediğimi gösterir. çocuk benden mi emin olcam derken yuvamızın dağılmasına neden olamam.