1

internet üzerinden alışveriş yaparım fakat kart bilgilerimi vermek istemediğim halde kart bilgilerimi kaydediyorlar bu sebepden dolayı çok kart değiştirdim artık sanal bankacılık var oradan yapmaya çalışıyorum daha güvenilir oluyor kart bilgilerinizi almıyor mesele banka kendi adına bir kart bilgisi çıkartıyor siz o kart bilgisine para gönderiyorsunuz 1 saat içinde alışverişinizi yapmazsanız paranızı sizin orjinal hesabınıza geri gönderiyor

0

çoğu şeyi bulunduğum bölgede kendime göre bir şey bulamadığım için, oturduğum yerden rahatça süre sıkıntısı olmaksızın kendime tarz gördüğüm şeyleri tabii ki de internetten alıyorum.

-1

kpss kitaplarımı ve okuma kitaplarımı da internet üzerinden alıyorum gerçekten de pişman olmadım. elimden geldiğince güvenilir sitelerden almaya çalışıyorum kapıda ödeme istiyorum bu durum saha doğru kontrol edebiliyorsun en azından.

0

ben internet üzerinden alışveriş yapıyorum öyle her önüme gelen şeyi de alan biri değilim. elimden geldiğince gerekli şeyleri almaya çalışıyorum. bazen pişman oluyorum orası ayrı tabi. özellikle kıyafet, hediye, kişiye özel hediyeler, ayakkabı, çanta, mutfak araç gereçleri vs. birçok şey alıyorum. internetten alışverişi seviyorum mesela dışarıya çıkamıyorum bazen çok yoğun oluyorum çocuğa bakıyorum annca vakit oluyor. internetten sipariş veriyorum. eşime de bu şekilde birçok hediye aldım. gerçekten de güzel geldi. ara sıra beğrnmediğim çıkabiliyor ama yine de değerlendirmeye çalışıyorum.

0

eskiden çok fazla yapardım ama son zamanlarda pek yapmıyorum. ama yine de çok bakıyorum internetteki birçok şeye. hatta fotoğrafını çekip kaydediyorum. sonra kendime hakim oluyorum ve almıyorum. çünkü bazen gereksiz aldığımı da düşünüyorum. zaman zaman pişmanlık yaşıyorum bu konuda. ama yine de beğenerek alıyorum.

1

zaman zaman internette alışveriş yapıyorum. özellikle elektronik eşa, otomobil, giyim, elektronik eşya, ayakkabı almaktayım.

0

evet ,bazen mağazadaki ürünleri internet adreslerinde daha uyguna bulduğum zamanlar internetten alışveriş yaparım ama tabiki güvenilir sitelerden yaparım.

0

evet ben internet üzerinden alışveriş yapıyorum. herşeyi değil ama. daha yeni yeni başladım internetten alışveriş yapmaya. o da yani kitap alışverişim oluyor benim. kitaptan başka hiçbir şey almadım internet üzerinden. ama sanırım lc waikiki ve defacto’nun internet sitelerinden alışveriş yapmaya başlayabilirim. çünkü genelde bu iki mağazadan aldığım için kıyafetlerimi, bedenlerini gözü kapalı alabilirim. birde hangisindeydi unuttum, bedeni olmazsa gidip mağazada değiştirebiliyorsun. öyle bir imkanda olduğu için rahatım yani. yoksa pek internet üzerinden alışveriş yapan biri değilim. hele ayakkabıya hiç güvenemem ben. denemeden alamam açıkçası. ayaklarım taraklı olduğu için birde ayakkabıyı sadece numara olarak alamıyorum açıkçası. o kadar güvenemem o konuda internete. belki belli bir marka olursa o zaman alabilirim. meseal sürekli kinetix kullanıyorum spor ayakkabı markası. flo’nun internet sitesinde sadece kinetix’lerin ayakkabılarına bakabilirim.