0

evet ara sıra internet üzerinden alışveriş yapıyoruz.

0

güvendşiğim yerlere neden olmasın bi o kadar güzel güvenilir yerler var ve alıcagınız yeri çok iyi araştırmanız lazım benım şahsen bir arkadaşım bu dolandırıcı olayına şahıt oldu 130 liraya 4 çıft uzun kollu kışlık giyisiler sipariş etti fakat eve gelen kargo kutusu manzara gerçekten kötüydu istediği siparişler farklı giysiler getirilmiş ve bedenleri aynı degıldı gerçekten ve dolandırıldı dolandırılmamak içinde ilk önce verdiğin sitenin kalitesi her zaman önemlidir eğer kalitesiz ise o siteden uzak durun ve dolandırıcılar paranızı kaptıktan sonra geçmiş olsun der arkasından bı bardak soğuk su içersiniz valla internet ortamında oldukça dikkatlı olmanız lazım özellikle alışveriş konusunda heryere öyle banka bilgilerinizi , sipariş gibi yerleri araştırıp vermeniz gerekebilir aksi taktırde sizin başınız biraz yanabilir buna emin olabılırsınız paranızı kaptırmamak için bazı şartları göze alıcaksınız yoksa dolandırıcların eline düşünce bidaha kurtulmak epey bi zor oluyor denilebilir.

0

hayır yapmam güvenmiyorum çünkü çıkan onca haberden sonra fizanda olsa gidip kendim alırım.

0

evet internet üzerinden alışveriş yaparım genellikle n 11.com dan yaparım bu siteden daha önce telefonuma kılıf sipariş etmiştim uygun fiyata sapasağlam gelmiş diyor sonra kırılmaz cam sipariş etmiştim yine telefonuma oda sapasağlam gelmişti en son arabama plakalık siparişi verdim özel yaptırdım plakalı kendi ismimin soyadımı yazdırdım yandan taç işareti koydum 2 tane kral işareti şu ana kadar internette hiçbir alışverişi dolandırmadım inşallah szde dolandırılmazsınız gerçekten bu site çok güvenli ve kaliteli olduğunu düşünüyorum zaten bu site çok kaliteli olmasa burada size ürün sattırmazlar . mesela ben bir arkadaşım var ınstagram'dan 5 adet kazak siparişi vermiş 100 tl'ye ben zaten 100 tl 5 tane kazak duyunca şaşırdım ondan sonra siparişleri gelmiş 5 tane ince ince kazak vermişler dolandırmışlar yani arkadaşımı öyle ınstagram'dan falan alışveriş yapmanız gerek yok ya n11.com var hepsi burada.com var bunun gibi büyük alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz herkese iyi günler kolay gelsin.

0

evet internet üzerinden alışveriş yaparım. bazen mesela alışveriş mağazasında bulamadın mı yani pahalı falan oldu mu internet sitesine girer beğendiğim şeyleri internet sitesinden almayı tercih ediyorum. gerçekten de güzel şeyler oluyor bazen internette böyle devamlı yapmasam da arada bir internetten alışveriş yapıyorum ama sadece kendim için oğlum için sadece bir kere yapmıştım. normalde oğlumun bedeni tam belli olmadığı için ona lc waikiki'ye gidip öyle alışveriş yapıyorum.

0

güvenilir siteler olduğu sürece internetten alışveriş yaparım ama bilinmedik bi siteyse yapmam

0

evet genelde internet üzerinden alışveriş yapıyorum hem daha fazla secenek oluyor hem daha kolay oluyor. özellikle kıyafet bedeni çok değişmeyen insanlar için basit bir yol bence . benim öyle bir sıkıntım olmadığı için sorun olmuyor. mama falanda internetten almaya çalışıyorum indirim takip ederek bulduğumda kaçırmiyorum tabiki güvenilir sitelere bilmediğim siteden almam.

0

internet üzerinden genel anlamda kıyafet alışverişi yapan biri değilim. bakıldığında en çok alışveriş yaptığım yer nargile satılan ürünlerin olduğu sitelerdir. bazı siteler oldukça güvenilir olmadığı için çok dikkat edilmesi gerektiğini söyleyebilirim. çünkü şu anda o kadar sahte site var ki anlatamam. bu yüzden her zaman alışveriş yaptığım sitelerde kalmaya daha çok dikkat ediyorum. internetten alışveriş yapmak biraz daha ucuz olduğunu söyleyebiliriz.

0

internet üzerinden alışveriş yaparım genelde kitap alırım