2

konu sadece bu insanların sapıklık yapması değil. yani adam ülkesindeki savaştan kaçmış, bizim ülkemize sığınmış. eli ayağı tutuyor, yaşı 20 ile 45 arasında ve erkek. para kazanmayı biliyor, iş yapmayı biliyor. ancak ne ülkesini savunmak ve savaşmak için geri gidiyor, ne de sapıklık ve şerefsizliktir geri kalıyor. madem bizim ülkemizde edebiyle otursun. kimse birşey demiyor. ama benim askerim polisim onun vatanı ve toprağı için şehit olurken o burada bilmem neresini düşünüyorsa burada büyük bir tezat ve yanlışlık vardır. ben şahsen böyle karakterdeki adi namussuz istemiyorum.

1

hükümetin fazla yüz verdiği içindir diye düşünüyorum bence çoğu vatandaşda öyle düşünüyordur artık heryerdeler küçük kızları bile taciz edecek kadar azgınlaştılar devletimizin acilen birşeyler yapması lazım

1

bu konu çok hassas olduğum bir konudur çünkü o şerefi bozuk insanlara iyilik yaramadı mis gibi bir ülke buldular geldiler gitmiyorlar üstüne üstlük burası artık bizim diyorlar halkımız bu insanları istemedi tamam kadını bebeği yaşlısı gelsin fakat eli ayağı tutan adam gitsin savaşsın bunları ülkemize alanlar da suçludur

0

savaştan kaçıp ülkemizde sapıklık yapan suriyeliler vardır öyle suriyeliler etrafımızda yok hatta şu anda komşularımız var suriyeli bunlar çok normal insanlar ve iyi insanlar gerçekten o da buradaki bazı insanlar gibi hem iyi hem dürüst öyle sapık suriyeliler de var tıpkı bizim içimizdeki olduğu gibi.

0

bence hiç kadınlarla iletişim kuramayınca onların hormonlarıda bir değişik geçiriyo olablir.

0

ben ulkelerrinde olan kati kurallardan oldugunu dusunuyorum. ulkemizde ortulu olmayan kizlari gordukce sapiklik yapariz gibi dusuncelere mi giriyorlar anlamıyorum. hani bizde malum siginmacilar diyr destek aliyorlar ve birsey denmiyor ya kendilerine. kuduruyorlar iste. gerci her milletten sapik cikiyor. onune gecrmiyoruz bu sapiklarin ne yazik ki. bizim ulkemizdeki hakimlerde kadin icin "tecavuz edilirken bagirmamis" dusuncrsiyle tecavuzculeri serbest birakiyor gerci. ne beklenir ki yani.