0

bütün romanların yazarları gerçek hayattan oldukça pay alırlar kendilerine ve bunun sayesinde yaratıcı romanlar yazarlar.tabii tamamen hayal ürünü olan romanlar da vardır.

0

romanlar çoğunlukla gercek hayattan alınan insani etkileyen olumlu yada olumsuz hikaye türleridir romanlar bazen dizilere bazen filmlere konu olmustur çünkü genellikle izleyici etkiler izlemesini dikkatinin çekmesini sağlar bundan dolayı izleyici izlediğinde o romandaki karakteri kendine yakım hisseder

1

romanlar, gerçekleşmesi muhtemel ya da gerçek olan olaylardan yazılmaktadır. her ne kadar yazılan bazı romanlar hayal ürünü olsa da günümüzde bazı olan olaylar daha önceden filmlerde geçmiş ya da romanlarda yazılmış olabiliyor. o yüzden yaşanılması muhtemel olan dedim. gerçek olmayan ve gerçekleşmeyecek olan hikayelerdir. hayvanların konuşamaması gibi.

1

bildiğim kadarıyla romanlarda hayatın gerçek payı yoktur romanlar sadece bir hayal ürünüdür ve kişinin korgusundan üretilir mesela hikayelerin gerçek hayattaki payı vardır ama adamların gerçek hayatı çünkü roman insan kendi aklıyla becerisiyle ve kafandan geçenleri yazdığı için roman olur ve gerçek hayatın payı olmaz içinde.