0

hayatina daha anlayisli insanlar almak mutlu oldugun şeyleri yapmak

0

pilan, kural ve bunlara dayanacak güzel bir irade

0

bana göre teknolojiye ayak uydurarak hayatınızı oldukça kolaylaştırabilirsiniz. teknoloji ile eğlenebilirsiniz, kredi kartınızın bakiyesini, yaptığınız harcamaları dakikasına kadar görebilirsiniz, dükkanınıza taktırdığınız güvenlik kamerası ile rahat uyuyabilirsiniz, gideceğiniz yeri sokak görünümüne kadar görebilirsiniz, hastalandığınız zaman iyi gelecek şeyleri internetten bulabilirsiniz, videolar ile gitar çalmayı öğrenebilirsiniz vs. kısacası teknoloji ile aranız ne kadar iyiyse o kadar hayatınız kolaylaşır. tabii ki yanlış kullandığınızda tek bir hareketinizle hayatınızı karartabilirsiniz. ama bilmediğiniz veya anlamadığınız şeylere girip tıklamamak yeterli olacaktır.

0

hayatın kolaylaşması için hayatı dolu dolu ve neşeli bir şekilde yaşamak gerekmektedir. kimseyle tartışmamalı, herkesle iyi geçinmeli, kalp kırılmamalı, moralimizi bozacak insanlardan ve mekanlardan uzak durulmalıdır. yine teknoloji en üst seviyede kullanılmalıdır. kimseden iş ve yardım beklenilmemeli, kendi işimizi kendimiz halletmeliyiz. işte bütün bunlar yapılırsa hayat kolaylaşır ve bir o kadar da güzelleşir.

1

zaten günümüzde böyle baktığımız zaman gerçekten hayatın eskiye göre daha çok kolaylaştığını görüyoruz zaten her şey elektronik olarak çıktığından beri hayat birçok şekilde kolaylaştırılmıştır bu hayatı kolaylaştırmak beraber ile insanın elinde parası olduğu zaman hayatı kolaylaştırıyor çünkü paranın açamayacağı kapı yoktur ölüm ve cennet hariç şu anda kadınlarda başlayalım mesela eskiden kadınlar haftada 2 ya da 3 defa tonlarca çamaşır elle yıkardı sabunla tursil kullanmadan sabun ile elle yıkardı şu anda çamaşır makinesi var mesele bu hayat kolaylaştırmıştır bulaşık makinesi yine aynı şekilde çıktığından beri kadınların hayatı baya kolaylaşmış ve kadınlarla birlikte öğrencilerin ve üniversite öğrencilerinde hayatı kolaylaştırılmıştır bunun gibi birçok hayatı kolaylaştıran ürünler vardır...