0

kilo vermek için öncelikle kararlı olmak gerekir. bol su içmek gerekir. yürüyüş yapmak da oldukça önemlidir. sabah kalkınca aç karnına iki bardak limonlu su içmek gerekir. limonlu su çok fayda sağlıyor. hareketsiz kalmamak gerekiyor. bunlardan hariç gece geç saatte yemek yemek zararlı bu yüzden dikkat etmek gerekiyor. ekmek tüketmeyi en bırakmak ya en aza indirmek gerekiyor.

0

kilo vermek için öncelikle sağlıksız yiyecekleri hayatımızdan çıkarmamız gereken özellikle fastfoos ve gazlı içecekleri olabildiğince az tüketmeliyiz. sağlıklı ve dengeli beslenmeye özen göstermeliyiz. gün içerisinde ürünleri atlamadan en azından birinde 3 öğün yemeye çalışmalıyız. bunun yanında daha hareketli bir yaşam tarzı benimsemeliyiz. hiçbirşey yapamıyorsan gün içerisinde en azından 45 dakika kadar yürüyüş yapmalıyız. eğer vaktiniz varsa spor yaparak kilo vermeyi destekleyebilirsiniz. ayrıca metabolizmayı hızlandıracak türde yiyecekler tüketebilirsiniz.bazı bitki çayları da kilo vermede yardımcı olmaktadır.

0

kilo vermek için yediklerimize dikkat etmeliyiz,çok yağlı şeyler yememeliyiz.hamurlu yiyeceklerden uzak durmalıyız.hareketsiz olmamalıyız. mümkünse her gün yürüyüş spor yapmalıyız.uyku düzenimize dikkat etmeliyiz.dengeli beslenmeye dikkat etmeliyiz,organik ürünler tüketmeliyiz.

0

kesinlikle öncelikle spor yada yürüyüş ve bol bol su tüketmek. aksam 9dan sonra ağır yemek ve abur cubur yememek gerekiyor. acikirsak meyve tüketimi olabilir tabiki . zayıflamak aç kalmak değildir öncelikle insanların bu yanlışını düzeltmek gerekiyor. zayıflamak uğruna boşu boşuna ac kalıp sagliklarini bozuyorlar . tabiki yok zayıflama çayı veya zayıflama hapı bunlara da inanmıyorum ben tamamen sağlıktan edici şeyler . yiyerekte bir sağlık sorunu yoksa eğer çok güzel zayıflaniyor önemli olan sürekli hareketli olmak .

0

afacan kıpır kıpır bir bebğinız olsun benim gibi 0 beden olursunuz :)))) işin şakası evet sıfır bedenim ama gereksiz yemek de yemem. öğünlerimi yeterince yer mümkün mertebe ekmek yememeye çalışırım ekmek tuketimim en azdır herzaman. ve hergün mutlaka yürüyorum. yani aslında az ama öz yiyip hareketinizde olursa zaten kilo almazsınız. tabii bir sağlık sorununuz yok ise. 40 yaşındayım ama kendime maşallah diyorum yaşıtlarımın halini görünce.

0

öncelikle kesinlikle haraket etmek spor yapmak gerekli sadece diyet ile kilo vermek neredeyse imkansız gideceğimiz mesafe yakında yürüyerek gitmeliyiz mesela, ekmek şeker hamur işi tüketimini azaltmalıyız ya da en aza indirmeliyiz.