1

sinema katlarındaki büfeler gerçekten çok pahalıdır çünkü nedeniyle sinema sahipleri dışarıdan kimsenin bir şeyler getirmesini istemedikleri için ve insan mecburen de olsa orada almak zorundadır onun için de fiyatı istediği etiketi buraya biliyorlar gerçekten gereksizdir yani bu düpedüz soygunculuk derim ben buna evet sen ne kadar inkar etmenin peşindeysen oraya gelenler de mutlaka ucuz almanın peşindedir yani ortam bir yol bulabilirler maalesef orada bir su alsan bile dışarıdaki bir tost kadar pahalıdır.

0

evet, ben sinema katlarındaki büfeleri pahalı buluyorum ben… kaç sene önce sular 50 kurusa satılırken sinema büfesinde 2 tl ye aldığımı hatırlıyorum. şimdi gerçi biraz daha pahalıdır. bir 3-4 tl ye satılıyordur. neyse yine başka bir zaman arkadaşımla mısır aldık. dedik hadi kolada alalım. o zamanlar coco cola’nın kutuları 1 tl mi, 1.25 tl mi neydi. 5 tl ye almıştık bir tanesini. daha yeni yeni 2-2.5 lira oldu o 330 milimlik kolalar. yani o iki olayımdan sonra hiçbir şekilde o büfelerden bir şey almadım ben. mısır alacaksam o avm nin içindeki marketten ya da ( sinema katıyla marketin bulunduğu kat farkı oluyordu) yol üzerinde market yakalarsam oradan alıyorum mısırımı. içecek alacaksam yine aynı şekilde. sinemada mısır yiyeceksem öyle yapıyorum artık. ama gerçekten gereksiz bir pahalılık var. küçük boy bir menü aldığınızda 12-13 lira verirken o büfede ben orta boy menünün boyutunda 5 liraya halledebiliyorum. bence gereksiz.. madem sinema salonunda bir şey yedirmeyeceklerdi, neden büfeden aldıklarımızı sokabiliyoruz sadece. işte zorunlu tutuyor. bir şey yiyecekseniz büfeden almak zorundasınız diye. valla sırf bu sebepten dolayı çantama abur cuburları doldurup öyle giriyorum sinema salonuna.

0

sinemanın içindeki mısır vs. satan büfelerden bahsediyorsanız pahalı buluyorum zaten pahalı olduğunu firma sahipleri de biliyor ve bu yüzden dışarıdan yiyecek içecek getirmek yasak.