0

sinema biletleri cumartesi pazar daha pahalı.cunku hafta ici okuar var.cocuklar sinemaya gidemezler.herkesin hafta içi ışleri yoğun oldugu icin hafta sonu sinemaya giderler. boylece biletler haftasonu daha cok pahali oluyor

0

hafta sonları biraz daha pahalı çünkü insanların tatil günleri ve o biraz fark gözlerine batmıyor. buna karşı hafta içleri halk günü adı altında biraz daha uygun fiyatlı.

0

hafta sonu daha pahalı olur sebebi ise herkes tatilde öğrenci ilçi patron herkes evinde herkes ailesiyle arkadaşalrıyla sevgilisiyle bir yerlere mecburen gidicek çünkü insanalr hafta içi okuldan işden bıkıyor sıkılıyor kafa dağıt ak için mecbur gidicekler bir yerlere bu yüzden pahalıdır.hafta içide kimse olmadığı için bilet fiyatları düşürülecektir ki sürümden kazanılsın.

0

bence fiyatları her zaman aynıdır. fiyatlar bir artıp bir düşse şikayet edilir. kendi kafalarına göre fiyat biçmeleri çok yanlış ve çok saçma. düpedüz soygunculuk olur.

0

hafta sonu daha pahalıdır çünki herkes hafta sonu sinemaya akın eder

0

haftaiçi farklı kampanyalar ve indirimlerle izleyici çekilmeye çalışılıyor bu yüzden haftaiçi daha uygun fiyatlı oluyor.

0

hafta sonu daha pahallidr hem tum filimler hemde herkez calistigi icin hafta ici yogun olmaz

1

sinema biletleri hafta sonu pahalı oluyor çünkü hem okulların, hem işyerlerinin tatil olması sebebiyle ciddi bir yoğunluk oluşuyor sinema salonlarında. hafta içi belirli günlerde bazı sinemalar ekstra indirim uyguluyorlar salonlar boş kalmasın diye. ama hafta sonu buna gerek kalmadan yeterli doluluk sağlanıyor.

0

hafta sonu pahalı oluyor .çünkü insanlar izinli oluyor ve tek vakit buldukları zamanlar hafta sonları oluyor o zamanda insanları bulmuşken sömürüyorlar.

0

haftasonu sinemalar daha yoğun olduğu için daha pahalı olur. hafta içi fiyatları daha uygundur.
hatta bazı alışveriş merkezleri haftaici bazı günler öğrencilere ücretsiz ya da yarı fiyatına film izleme imkanı sunabiliyor.

1

sinema biletleri hafta sonu genellikle 1-2 lira daha pahalı oluyor. bu da arz, talep meselesi ile açıklanabilir çünkü hafta sonu insanların boş günleri olduğu için sinemaya gidenlerin sayısı daha fazla oluyor ve bu fiyatı vermeye razı oluyorlar.