0

migrosu çok beğeniyorum. reyonları düzenli her aradığımı buluyorum çeşitleri bol. bir de ankara'da migros kadar olmasa da beğendik mağazaları var yakın kalitede.

0

kalite bakımından bakarsak migros ve carfoursa önde gelir,ucuzluk olarakta bim veya şok tercih edilebilir.

1

bana göre hem ucuzluk hem kalite bakımından bim açık ara öndedir.

0

kim ne derse desin bim benim için bir numaradır. hem ucuz hem kaliteli yani bütçemize uygun. isteyen sosis salam almak zorunda değil. peyniri makarnası ekmeği reçelleri ketçap mayonezi bile diğer markalardan çok daha iyi. mesela migros 9 liraya yaş mama satıyor internetteki fiyatı 4 5 tl migros kalitesini paraya yansıtıyor. ama bim de öyle bir şey yok bim hem ucuz hem de kaliteli ürünler satıyor. kendi ürünlerini yapsa bile çikolatası suyu kötü denilecek gibi değil. gerçekten çok iyi mesela ülker çikolatalı gofret bim'de 75 kuruş diğer yerlerde 1 tl bir buçuk tl, bim işinin hakkını veriyor.

0

bim şok a101 hem ucuz hem kaliteli her isteğe cevap veren geniş ürün yelpazeleri mevcut üstelik

0

merhaba bana göre fiyat olarak bin en iyisini en kaliteli'si ise migros ancak migros bana göre fazla pahalı

0

migrosu çok beğeniyorum zaten diğerlerine göre daha büyük ve kapsamlıdır. içinde binlerce çeşitte vardır ama fiyatları diğerlerine göre pahalıdır. a101 ve bim ekonomik açıdan diğerlerine göre daha öndedir.

0

ne yazık ki ucuz bulduğumuz marketler bile şu anda zam yapmaya devam ediyorlar. aslında kalite açısından pek bakamıyoruz. çünkü kaliteden önce şu anda maddi olarak daha önemli olduğunu görebiliyoruz. genel olarak bim ve a101 en çok alışveriş yapılan marketler arasında yer alıyor. çünkü diğer marketleri baktığımız zaman bu marketler biraz daha avantajlı geliyor.

0

migros ya baskasını tanımam. digerlerine göre biraz pahalı ama kaliteli. bence kalite daha önemli.

0

a101 , bim , şok , migros vb market zincirleri neden sormuştun üstad

0

bu soru çok genel bence orada çalişan insanlarinda verdigi hizmet bunu etkiliyor .
örnek veriyorum bizim d-burda 2 tane şok market zinciri var ben uzak olana giderim admalare iyi davraniyor.
arkadaş gibiyizdir.
örnek nasilsin iyimsii n tarzinda bunalr onemlidir.
2. verdiği ürünler ve kaliteleri bunalrda etkiliyor.
3. tabikide önemli olan fiyatrlarin ucuz olamsi
4. ise indirimler ve firsatlarin olmasi
ben 1. şok marketler
2. ise migros diyebilirim.

0

çalışanına göre değişir . onun dışında hepsi aynıdır . avcilarda merkez de şok marketler çalışanları muhteşem duyarlı insanlar bir sey sorduğunuzda oraya kadar size eşlik ederler. yardım etmekten hiç kacmazlar işleri rastgelsin.

0

migros şok carfursa bence daha iyi hizmet veriyor. çünkü bunlara girdiğimizde temiz düzenli kaliteli ürün satışları oluyor. evet biraz pahalı olabilir ama kalite yönünden güvenilir markalar veriyorlar. güvenirlik olduğu için insan hertürlü alış veriş yapabiliyor. birden fazla market tabikide güvenilir olabilir ama benim açımdan böyledir.

0

kaliteli hizmet veren süpermarketler zincirleri arasında ilk sırayı, migros alır. ardından carefoursa, kipa, metro gelmektedir. daha sonra arkasından gelen diğer süper marketler sıralanmaktadır.

0

şube olarak değişiklik gösterse de a101 marketinden gayet memnunum.

0

en iyi hizmeti gölcük karaca market vermektedir. ama zincir değildir.

0

en iyisi bence a101 bim tarzı marketler kalitesiz ürünleri olduğu kadar kaliteli marka ürünleride tüketiciye sunmaktalar

0

bence en iyi ve en kaliteli hizmet veren süpermarket zinciri migros tur ben şahsen bütün alışverişimi oradan yaparım ve gayette memnunum ürünlerinden.

0

ben genelde migrosu tercih ediyorum üstelik takip edildiği zaman baya indirimli ürün alabilirsin üstelik kaliteli ürünler

1

migros daha kaliteli ürünler satıyor.hem açık peynir ve et ürünlerini görerek alabiliyoruz .daha çok çeşit ürün bulunduruyor.aradığınız çoğu şeyi orda bulma imkânınız var.