0

bana göre en kaliteli hizmeti bim veriyor.

0

bence en iyisi migros . çeşit olarak kalite olarak daha önde bir market.

0

ben her seyi bir marketten alamiyorum cunku kullandigim markalar olmaya biliyor mesela camasir deterjanini bimden almam ama tuvalet kagidi havlu kagidi bimden baska yerden almam cunku hem kaliteli hem ekonomik sutu yogurdu sok marketten almayi tercih ediyorum yani neye ihtiyacim varsa hangi markayi kullaniyorsam ona gore alisverisimi yapiyorum

0

çağdaş bana daha kaliteli bir hizmet veriyor. hem ürünleri kaliteli hemde çalışanlar çok iyi. alışveriş yapacağım zaman sürekli olarak gittiğim market çağdaştır. şu ana kadar sürekli o marketi kullandım ve hizmetinden de gayet memnunum.

0

kaliteli hizmet bir kenara ucuzluk ve müşteri talebi doğrultusunda en çok tercih edilen marketler zinciri bim ve a 101 gibi gözüküyor. bim hizmeti açısından a 101e nazaran daha tercih edilen bir kurum. enflasyon ile birlikte bu tip marketlere olan ilgi artmıştır.

0

hangi süpermarket zinciri daha kaliteli hizmet veriyor bence en güzel hizmet veren süpermarket bim ve a101 gerçekten çok güzel hizmet veriyorlar müşterilere karşı olsun çok duyarlı lar müşterilere resmen velinimettir onlar için çalışanlar çok titiz çok oturmasını kalkmasını bilen insanlar insanı nasıl konuşulacağını nasıl iletişim kurulacağını biliyorlar gerçekten işleri de gayet güzel işlerini hakkıyla yapıyorlar her konuda yardımcı oluyorlar im ve a101 bence aynı hiçbir farkları yok tüm ürünleri güzel ben şu ana kadar ve karışık olarak a101 ve bim'e kullanıyorum gerçekten hiç bir ürünün bozuk kalitesiz ondan sonra tarihi geçmiş görmedim umarım da görmemeye devam ederim n büyük market zincirleri a101 ve bim dir tabii bim'den ve a101'den sonra gelen market ne derseniz süpermarket ne derseniz bence çok ma a101 ve bim gerçekten 1. sırada benim görüşüme göre en büyük market zinciri a101 ve bim kız hayırlı günler bol kazançlar allah'a emanet olun esen kalın

0

bim marketi süper market olarak alabilirmiyiz bilmiyorum ama bimden daha kaliteliler var migros var migros da baya iyi ondan sonra carrefour sa var sabancilarin yeri orada bi hayli iyi diyorlar benim bildigim bunlar var sahsen

0

şok market ucuz olarak bilinir groseri market ise bilinir ve güvenilir oda bira bazı ürünler ucuzdur

0

yılların bimi tabi ki knk bunuda soruyon mu...............................

0

bunun cevabı ne dersek diyelim ozneldir yani kişiden kişiye değişir ama a101 yada bim demek olmaz bana göre migros ve carrefour sa en iyileri bunlardır ve fiyatlarda gayet uygundur carrefour sa da hizmeti ve fiyatları uygundur ve hizmetleride gayet iyi ve millet bunları tercih edmeli bence migrosun sanalarket uygulaması var ürünleri internetten sipariş vererek eve kadar getiriyorlar carrefour sanın varmı bilmiyorum ama hizmetleri gayet iyi

0

bunu cevabı kişiden kişiye değişebilir bir başkası fiyatlar uygun diye a-101 -bim olarak düşünebilir bir diğeri şok-migros oalrak düşünebilir bana soracak oalursanız bene en kaliteli ve iyi hizmet verem alışveriş zinciri mağaza migrostur çünkü diğer firmalar gibi fiyatlardan kısacağım diye hizmetinden ödün vermiyorlar ve çok kaliteli ürünler sunmaktadırlar müşterilerine

0

benim için sok ve a 101 çünkü baya iyidirhem kalitesi hemde lezzeti

0

benim için senelerdir değişmeyen adres bim.fiyat performansı olarak şunaralar biraz yükselişe geçti ancak gerçekten personeli dahil bimi komple benimsemiş durumdayım.tabi ki birde migros var kasadan kendin geçirip ödeyebiliyorsun ve bu özellik gerçekten çok hoş ve işe yarar bi özellik bu yüzden orayıda tercih ediyorum.carrefour ise cidden çok pahalı dışarı marketlere göre bakarsak aşırı bir fiyat yüklenmesi bulunmaktadır.

0

ben bim ve bilmar marketlerden çok memnunum. et ve et ürünlerini, peyniri, zeytini bilmardan alıyorum. diğer şeyleri genellikle bim den alıyorum. bim de nutella satıyor mesela. hem de daha ucuza diğer yerlerden. ailecek memnunuz.

0

ben kipa'yı çok seviyorum mesela ürünleri de gerçekten kaliteli migros'la bir oldular ama kipa tek başına da gerçekten ürünleri kaliteli de güzeldi ,ama bana uzak olduğu için ben şu an alışverişimi sadece şok'tan yapıyorum şok da bu aralar zam yapmaya başladı. zaten 101'den asla hiçbir şey almam ne zaman alsam bozuk çıkıyor, her şeyi bana göre hiç kaliteli değil, bim'de kaliteli ama en kaliteli yer bence bana göre şok bana yakın olarak şok yani aslında kipa bana yakın olsa kipa'yı tercih edeceğim bu kadar.

0

ben migros’u gerçekten seviyorum aradığım her şeyi bulabiliyorum genelde her şey taze oluyor bazen gerçekten harika indirimler oluyor ve indirim olduğunda fiyatları yükseltip sonra indirenlerden değil asla aldım bitti ürünleri falan gerçekten müthiş

0

süper marketler hayatimizin onemli bir parcasidir. insanlar alosveris yapmak icin giderler fakat ekonomilerinide dusünmeleri lazim. bim ucuz fakat kalitesi düsuk a 101 bimde biraz daha pahalli fakat oda cok düsük kaliteli bir urunleri var bana gore carfursa veya migros a gitmek lazim bazen indirimli oluyor bazen kampanyalar oluyor daha güzel ürünler daha güzel ve kaliteli ürünlerdir.
aslinda bütun marketler bol kazanc sağlıyor fakat insanları kandırmayı cok iyi biliyor kuruslarla oynayip milletin gözüne azmıs gibi gelip daha sonrada indirim yaptik demeleri insanları keriz yerine koyuyorlar.
ama en mantiklısı marketler zinciri degil mahalle marketlerinden alacan çünkü indirm yapabiliyon yani pazarlık yapabiliyorsun milletimiz bim markete aşik bime gidiyoruz fakat oda enflasyonu banhane bularak yüzde yüz zam yapip daha sonra yuzde 20 indirim marketler insanları keriz yerine koyuyorlar .

0

herkese göre market değişiklilikler gösterebilir. benim için en ideal market hangi ürün orda ucuzsa o market benim için çok değerlidir.

0

kalite diyorsan tabiki migros marketler zinciridir

0

cağdaş market ürünleri kaliteli yeninebilir.