0

ziraat sektöründe çalışıyorum tarımla ilgili bir sivil toplum kuruluşunda çalışma alanım kuruluşun şubelerinin düzgün çalışıp çalışmadığı ile ilgili analizler yapmak gerekirse incelemelerde bulunmak ve bunları raporlamak tabii bunu yaparken çiftçinin durumunu görmüş oluyorum hem de daha çok kendini geliştirmiş oluyorum bu da oldukça zevkli bir uğraşı ve sorumluluğu da olan bir uğraşı aynı zamanda

1

ben hiçbir sektörde çalışmıyorum zaten ev hanımıyım 3 çocuğum var dışarıda tabii ki de iş yapmak isterim ama çocuklar küçük olduğu için çalışma durumun yoktur eğer çocukları biraz büyüğü an yani ben daha önce bir işte çalışmadığım için anca aşçılık yapabilirim yani daha önce bir iş tecrübem yoktur iş tercübbesi derken el işleri yapmayı biliyorum gerçi bu el işleri ile alakalı işler de var ama yine de her çocukların büyüdüğünde bir iş yapmak istesem aşçılık yaparım çünkü ben çok güzel yemekler yaparım.

0

şuan işsiz işsiz takılıyorum ben. o kadar yere başvuru yapıyorum, dönen bile olmuyor o başvurulara. valla dükkanlar bir bir kapanıyor. ne yapacağız bilmiyorum. buraya ağırlık vereyim en azından desemmm... yani ödemeler yapılmıyor artık. çok zor yapılıyor. o kadar ödeme alıyor bunlar google'den. napıyorlar acaba o parayı, anlamış değilim. son yapılan ödemeleri 3 ay bekledik. sanırım bunu da bir 3 ay bekleyeceğiz gibi... baksanıza... 2 arkadaşımız pazar günü ödeme talebi verdi, dun sabahta ben ödeme talebi verdim. ama sitede hala tık yok... en azından bir açıklamayı hak ediyoruz. ama ondan da kaçıyorlar.

0

maalesef bir sneden fazladır işsizim. o yüzden şuan çalıştığım herhangi bir alan yok.

0

hangi alanda çalışıyorum yaklaşık bir 10:11 senedir özel güvenlik görevlisiyim yani işimden memnunum şimdiye kadar bir sıkıntı da yaşamadım işin rahat herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum görevimi yap yapıyorum evime geliyorum yaklaşık 10:11 yıl bu işte çalıştım hala da devam etmekteyim

1

uzun zamandır işsizim. daha önceden market sektöründe ve yurtta çalıştım. iyi bir iş bulabilirsem yine başlayacam çalışmaya inşallah.