0

psikoloji ile ilgileniliyorsa psikeart, felsefe ile ilgileniliyorsa düşünbil dergisi takip edilebilinir.

0

dergi kültürü yurt dışındaki kadar olmasa da kazanılması gerekilen bir alışkanlıktır. ancak ülkemizde gün geçtikçe dergilerin alınıp okunma sayısı düşmektedir. bunlarla orantılı olarak dergilerin basımı ve popülerliği de düşmektedir. ben ülkemizde dergiciliğin zamanının geçtiğine inanıyorum. ama benim fikrim kişisel gelişim dergileri sabit olmalı ve her ay edinilmelidir. bunun yanında hobilerimiz ile ilgili dergileri edinmemiz bilgi dağarcığımızı olumlu yönde geliştirecektir.

0

bir tarihçi olarak ben atlas tarih dergisinin yayınlarını seviyorum, çok yararlı makaleler ve yazılar bulunuyor içerisinde bir de coğrafya dergisini severek takip ediyorum seyahat yazıları mevcuttur.

0

kişiden kişiye göre değişebilmektedir fakat benim uzun yıllardır national geographic

0

bu biraz da hobiler mevzusu gibi sen güncel hayatında neyden keyif alıyosan o dergiyi alıyoruz bu da yanlış kendini geliştirmen için farklı dergileri de okumak lazım teknoloji çıktığından beri her şeye kolay ulaşım sağlanmakta onun için artık herkes uygulamalardan dergilere 2 dakika bakıyor sürat insanın düşmanı olmuş bulunmakta zamandan kazandırıyor zannediyoruz ama aslında çalıyor kafamızı gereksiz bir şeylere dolduruyoruz sonra dikkat bozukluğu gözlerde ağrı hissizlik yalnızlık telefon bağımlısı oluyoruz onun için dergi almalıyız okumalıyız önermeliyiz arkadaşlar futbol dergisi dünya ya dair dergiler spora ekonomiğe yönelik dergiler mesela bırakalım telefonları.

0

aslina bakarsaniz hic bir dergi ismi bilmem ama hep merak etmisimdir nasl dergiler var ne gibi icerikleri var nedir ne degildir merak etmisimdir hep sayenizde meragimi birazda olsa gidrmris oldum ama bu sorulara bos cevap veren arkadaslar bi biraksa bizi

0

ben vallahi dergi takip etmiyorum ama annemin almış olduğu farmasi dergileri var öyle içinde şampuanlar parfümler ve kremler saç kremleri bakım kremleri güzellikler kolonyalar falan var ben de ona bakıyorum orada filan saç kremi oluyorum benim saçım böyle ağırlaştığı zaman yağlandığı zaman ver bak bir araya geldiği zaman oradan krem alıyorum çok güzel tek kullandığım dergi farmasi var başka da bir şey yok

0

bence en iyi dergi
tübitak
yayınlarıdır

0

aylık abone olunması gereken dergiler kişiden kişiye değişir zevkler farklıdır

0

spor dergileri bilim kişisel gelişim kısacası işinize yarayacak dergiyi seçin

0

aylık abone olunması gereken dergiler arasında ben kültür ve sanat dergilerine abone olma taraftarıyım bir de magazin dergileri mesela alem. dergisini takip ediyorum kuşe kağıda baskılı dergiler bana hitap ediyor bunun yanı sıra moda dergileri ve alışveriş katalogları mesela avonun alışveriş kataloğunu içinden alışveriş yapmasam bir de her ay düzenli olarak alırım genelde de alışveriş yaparım zaten herkese de tavsiye ederim

0

bu takip edilmesi gereken dergiler tamamen şahsi beğenilere göre belirlenebilecek bişeydir. örneğin bir çocukta aylık olarak çocuk dergilerini takip edebilir veya yetişkin insanlarda da bu beğenilere göre değişebilir. örnek olarak konuşmak gerekirse moda dergisi takip edenlerde vardır ancak beğenileri gereği spor ve egzersiz dergilerini takip eden kişilerde mevcuttur. bunun dışında alışveriş veya mobilya tasarım dergileri de takip edilebilir. tamamen kişisel bir durum olduğu için ben aylık dergilerden bikaç egzersiz önerileri sunan dergi önereceğim. bunlardan men health veya kadınlar için women health takip edilebilir aylık dergiler olarak tavsiye edebilirim.

1

bence ekonomi dergileri takip edilmeli economist olabilir onun harici genelde internetten haber okuma oluyor

0

bu takıp meselesi kişiden kişiye değişiyordur meselaçocugunuz varsa cocuk dergılerını takıp edersınız yada bır yemek işi yapan kadınların dergilerini takıp edersınız yada bir ünlünün dergilerini takip edersiniz yani dediğim gibi kişiden kişiye değişen birşey bu herkezın kafa yapısı farklı yanı ben olsam oyun dergılerı yada para kazandıran işleri tercih ederim öğrencı oldugum ıcın bıraz para bütçesine ihityacım var ama aileme fazla yük olmak istemiyerek kendım kazanmak istiyorum çalışamıyorum okul var dıye ınternet üzerinden kazanmaya sağlıyorum ki inşallah sorumanı ödememi kesintisiz bir şekilde gecikmesiz bir şekılde yatıracagını umut ediyorum kaç tane site kaç tane uygulama denedım ve hiç birisi paramı yatırmadı biz adamlar için emek verdık yaptık gece uymadım yaptım ama karşılığımı alamadım yanı dedıgım gıbı para dergısıde olur kısıden kısıye degısıcek şeyler bunlar.

0

çocuğunuz varsa bilim çocuk dergisi üyeliği faydalı olabilir

0

yeni şafak ve akit gaztelerine bağlı dergi kuruluşları var onlara bakılmaşı

0

ben görme engelliyim. genelde takip ettiğim derginin ismi arkadaş dergisi. benim adresime her ay cd geliyor.

0

bi suru dergi var ve her kes kendi birası dan olanları takip eder isim olarak dersen bi suru olanı var ama bunu öykü din yaşam güzellik içinde dergiler var. aslında artik magazin var kimse doğru dürüst dergilerle ilgilenmiyor. tavsiyem su herkes kendi bilgini takip etsin

0

takip edilmesi gereken dergiler bence kafka dergisidir tabiki başka dergilerde takip edilebilir mesela bilim dergisi kurgu,macera dergisi gibi dergiler takip edilebilir.ama kafka dergisi genellikle birçok şeyi barındırıyor içinde o yüzden ve bu dergiyi okuması çok zevkli bence çünkü hem gelecek hem de geçmişteki önemli sanatçıları ve insanları karikatür şeklinde çok güzel yapıyorlar yani anlatıyorlar.tabikide başka dergilerde yapıyor bunu ama bu dergi daha güzel harmanlayarak ve insanların göz rengine hitap ederek duygularına tercüman olarak güzel şeyler anlatılıyor ve gerçektende çok bilgilidir bence.zaten çoğu insanın alıp ta okuduğu bir dergidir kafka dergisi.bilim dergiside çok hoşuma giderek aldığım bir dergidir içinde derginin gerçektende çok güzel bilimle ilgili şeyler var tabiki herkese göre değişir hangi derginin daha güzel ve okunulacak bir dergi olduğu ama ben bu dergileri okumayı daha çok seviyorum.

0

bikim ve teknik dergileri ilgi çekici oluyor