1

ot ve kafa dergilerini internet üzerinden takip ediyorum. para ile de d&r'da satılıyor görüyorum ama para verip bir kere sadece kafa dergisini almıştım. o da kasiyer kızın kibarlığından ötürü almak ister misiniz demişti. kırmamak adına da almıştım.

1

bir ara penguen dergisine bakıyordum. hoşuma gidiyordu. şimdi ilerde hiç dergi takip edemiyorum. şuan tekrar dergileri takip etmeye başlayacağım. ot dergisinde merak ettim şimdi.

0

ben takip ediyorum otu ve ayarsız dergisini hakan ilhan kurt abimin şiirleri yayınlanıyor ayarsız dergisinde bu yüzden zevkle her ay alıyorum bir kaç dergi daha var kültür ve edebiyat anlamında güzel işler yapan dergiler her sayfası dolu dolu olan dergiler var tavsiye ediyorum okunması gerektiğine canı gönülden inanıyorum çünkü insanların okuyarak kültürleneceği düşüncesindeyim her insan mutlaka ayda en az ama en az bir dergi takip etmeli bu da kültür birikimine katkı sağlar edebiyat ve fen bilimi alanında çok güzel dergiler var herkes hoşlandığı bir dergi bulmalı ve okumali. mecmualar entelektüel bilgi birikimini kuvvetlendirecek nitelikte yayımlar olmuştur .