0

eğer şu anki fiyatı ile piyasaya sürülürse kimse almaya yanasmayabilir ama fiyatınin ideal bir düzeye indirilmesi durumunda halkımız o araca yonelebilri ve ülke ekonomisi büyük oranda rahatlar

0

bence güvenemiycekler herkes ölümden korktuğu gibi araçtada bir hata olduğunda insanın canı tehlikede oluyorsa herkes başta şüpheci bir şekilde yaklaşacaktır diye düşünüyorum.

1

ilk yerli otomobil yapılsın ondan sonra halkı tatmin eder mi yoksa etmez mi bir fikir verebiliriz. ama yine de bu ülkenin şu zamanda bir otomobili olması gerekmektedir. iyi ya da kötü illaki bir otomobili olmalıdır. ilk zamanlar halkta bir tedirginlik mutlaka olacaktır. çünkü kolay değil yıllardır kullanılagelen arabaları satıp hemen yerli bir araba almak kolay olmayacaktır.

1

bende pek tatmin olmadım açıkcası halkımızın gözü hep yabancı markalarda

2

bakalım, hele bir üretelim de göreceğiz... ama iyi bir araba üretilmiş olsa dahi otomotiv konusundaki marka merakımız nedeniyle çok tatmin edici olacağını sanmıyorum.

şahsen ben arabada sağlamlığa önem veririm. yerli arabaya ilk başta biraz şüphe ile yaklaşabilirim. ama önümüze konacak arabayı incelemem lazım öncelikle...

0

şahsen beni tatmin etmiyor. edeceğini düşünmüyorum