0
0

türk filmi dendiği zaman aklıma daha çok eski zamanlardaki yeşilçam filmleri gelmektedir. günümüz filmlerini onlar kadar başarılı ve içten bulmuyorum. eski yeşilçam filmleri o günkü toplumu yansıtırken yeni yerli sinema filmleri sanki başka ülkerin kültürlerine özentilik içeriyormuş gibi geliyor. konuşulan dil bile argolaşmış ve evrilmiş şekilde. kaliteli yapımlar elbet çıkıyor ama bunlar sayılıdır diye düşünüyorum.

0

evet türk filmi izlerim ve çok severim yeşilçam seyrederim genelde. arada açar gülerim keyifle izlerim. eskiler daha güzel gerçekten şimdiki dizi filmlerü çok beğenmiyorum hepsinde aynı konular işleniyor ve sevgi eksik. ekiden sevgiyi saflığı daha iyi anlatıyorlar mış

0

evet türk filmlerini izliyorum türk filmlerini seyretmek daha hoşuma gidiyor

0

izledim çünkü türk filmleri bizim türk hayatını anlattıgı için

0

türk filmi pek izlemem.. yani eski olanlarına pek meraklı değilim ama türk yapımı filmlerin bazılarına bakıyorum. izlediğim değil de fragmanını gördüğüm birkaç film var. dabbe serisinin fragmanını izledim. biraz korkutucu geldi bana. ama güzele benziyordu da izleyemedim ben. güzel filmler yapıyorlar ama hepsi değil.

0

cok seviyorum kemal sulal yaparak dokumu aria sokar

0

turk filmlerini severek izlerim aralarinda guzel olmayanlarda var ama yinede guzeller...

0

evet bende yaşadığım memlekette vatanımda çekilen filmler olduğu için türk filmi izlerim.