0

çoğu zaman oynamıyorum ama bu durum bazen değişiklik gösterebiliyor. bir bakıyorum kalkmış oynuyorum :)

0

asla dayanamam kapı gicirtisina alkış yapan benim oturmayami geldik mood on heleki disine göre bir dans arkadaşı bulduysan tadından yenmez o düğün oynamsyacaksam neden gideyim yolda düğün görüp iki dönüp yoluma devam etmisligim vardır sizde oynayın oynatın dökün kurtkarinizi

0

ben hiç oynama bilmiyorum bi keresinde düğünde arapça şarki çaldılar arkadaşlardan girdik deligibi oynamaya başladik ne günlerdi

0

aslında oynamayı seviyorum ama evde tek bşımayken oyüzden düğünlerde oturup izlemeyi tercih ediyorum

0

anasini aglatirim walla her turlu her sarki oynarim.asla affetmem dökturebildigim kadarr dokturum sikinti yok zayflamis.oluruz en azindan . ama kendi dugunumde oynamam tabiki utanirim :)

0

benim tarz olarak düğünlerde kendime en yakıştırdığım tarz oynak havalar , halaylardır. düğünler farklı yörelerin kendilerine özgü biçimleri barındırır. ben bir doğuda doğan bir kardeşiniz olarak en çok halay ve bağırmalı çağırmalı müzikleri seviyorum. oynak oyunlarda iyi oynayıp halaylarda iyi yol bulurum. dolayısı ile her zaman en önlerde en başlarda baş gösteririm.

0

oylr pek dugunlerde oynayan bir tip degilim malesef. birde kimin dugunu oldugu onemli. bak mesela kac yasina geldim, sadece bir arkadasimin dugununde oynadim. o da sadece halay yani. ondan sonra oynamadim. simdi bu sene de 2 yakin arkadasim ve abim evlenecek. onlarda ds oynarim daha oymamam yani. dedigim gibi, pek oynamayi seven biri degilimdir. o yuzden pek oynamam dugunlerde

0

düğünlerde bazen oynarım bazende geçer masaya otururum ben fazla oynamayı sevmiyorum ama yinede düğün sahibinin hatri kalmasın gucenmesin diye arada bir oynarım.

0

en son 6 yıl önce kuzenimin düğününe gitmiştim. çocuğu oldu yakında okula gidecek çocuk. onun düğününde baya oynadım bana 6 yıl yetti. bence de kimin düğünü olduğu çok önemli 1. dereceden akrabalar veya arkadaşlarım olmadığı sürece oynamayı bırak direk gitmemeyi tercih ediyorum ben.

0

yok hayır. ben almayayım. en arkalara giderim mümkünse beni oynamaya kaldırmasınlar. o konuda pek beceriksizim sadece alkış tutabilirim :)).

0

aslında bu durum düğününe göre değişir eğer bir akrabanın düğünü ise kalkıp pek oynamam ama yakın bir arkadaşımın düğünü ise seve seve oynarım eğlenirim ve keyif alırım bundan. ancka çok yakın değilse düğünü olan kişi veya akraba falanda öyle çok önemsemem ve oynamam. birde tek kalıyor insan hğöd epilse diğer türlü arkadaşa gurubun ile oynayabiliyorum bu bakımdan da iyi oluyor doğrusu.

0

düğünlerde tam oturmaya mı geldik modundayımdır :)

0

yanımda tanıdığım, kafa dengim biri varsa kalkar oynarım ama onun haricinde oynamamak için yerin dibine bile girebilirim. çok iyi oynamayı bilmediğim için pek tercih ettiğim bir şey değil.

0

eğer birinci dereceden akrabalamsa hiç kaçırmam kalkar oynarım ama yabancı bir düğün olduğu zaman sadece bakarım öyle

0

düğünlerde oynamam bir köşede oturup çevremi izlerim, güzel kızlar varsa onlara bakarım bişeyler yer içerim, çok fazla düğün organizasyonu içerisinde kalmam çünkü kapalı alanda bir baskı oluştuğunu biliyorum ve dayanamıyorum da buna.

0

ben düğünlerde oynamayı pek sevmiyorum sadece düğünlerde masada oturup oynayanları izlemek hoşuma gidiyor sadece eğer çok yakınımın birinin düğünü olsa oda mecbur bir kaçtır oyna katılıyorum yani ben düğünlerde sadece seyretmeyi seviyorum

1

oynamayı, eğlenmeyi çok severim. ama kimin düğünü olduğu da önemli. pek tanımadığım, samimiyetim olmayan insanların düğününde masamda kalmayı tercih ederim. ama diğer düğünlerde oynarım fırsat buldukça. düğün olsa da oynasak :)

0

arada bir mecburen oyunlara dahil oluyorum. öyle saklanıp etmem yani. bir de genellikle samimi olduğum insanların düğünlerine katıldığım için eğlenceli oluyor. çok fazla gitmem yoksa gittiğim düğünlerde tanıdığım insanların düğünleri oluyor.

0

oynamayı pek sevmem izlemek daha güzel bence düğünlerde oynmam

0

genelde izleyicimdir cünkü utangac biri oldugumuzdan dolayı pekte düğünlerde gitmem gitsemde oynamam ama bütün oyunlarıda bılırım okuldayken foklör kulubunde oynamıstım bütün oyunları ordan ögrendım ama düğünlerde ne oynarım nede giderim gitsemde oynamam izlerim gülerim :)