0

sorularını nasıl buldum ben biraz önce galiba yanlış okumuşum sorumaniyı nasıl buldunuz dıye okumuşum kusura bakma soruların gayet güzel ve anlamlı düzgün bir şekilde soruların var yani beğeniyorum

0

öncelikle gerçekten sizin sorularınız çok güzel sorulardır ve kaliteli sorulardır en azından bana göre öyledir hem bilgi sorular soruyorsun hem yoruma dayalı sorular soruyorsun hayata dair soruları yani her çeşit soruları soruyorsun eline emeğine sağlık hem sorular soruyorsun hem de sorulara da cevap veriyorsun tebrik ederim seni gerçekten her zaman senin gibi birisi lazımdır bu siteye çünkü gerçekten soruların mantıklı ve işe yarar sorulardır tebrik ederim seni kardeşim.

0

sorumani nasıl buldun soruma güzel bir site gibi görünüyor inşallah ödemeleri de düşündüğünüz gibi yapar yani sorumani de kazanç sağlaya biliyorum azda olsa bir kazancım oluyor o yüzden sorumani beğeniyorum inşallah hep birlikte kazanırız inşallah hep birlikte para kazanırız ama şu ana kadar tek sorun galiba ödemelerin biraz geç yatması inşallah onu da sorumani düzeltecek diye düşünüyorum aslında böyle soru başına puan vermiş olsan belli bir puan derken yani belli bir kazanç vermiş olsa daha ıyı olurdu böyle uzun uzun o yazanlar olmazdı diye düşünüyorum ne kadar uzun yazılırsa yazılsın ne kadar da kısa yazılırsa yazılsın belirli bir miktar da kalması daha doğru olur diye düşünüyorum aslında soru başına 5kuruşya veya 10 kuruş uygun olurdu ama tabi soruma akendi tercihi o yüzden benim düşüncem bu yönde keşke bu şekilde olsaydı böyle saçma sapan da insanlar yorumlar yapmazdı diye düşünüyorum o yüzden tek soru kısa da olsa uzun da olsa belli bir miktar para dediğim gibi 5kuruş veya 10 kuruş soru başı gerçekten o şekilde daha güzel olurdu diye düşünüyorum benim fikrim bu

0

evet gayet güzel ama bilgi ağırlıklı soruları bence azaltmalisin

0

guzel. hem bilgi sorusu var hem de yorum sorusu. en azindan bilgilenmek isteyen arkadaslar bilgi sorulaeina cevap yazabilirken, para kazanmak isteyen arkadaslaeimizin da yorum soeularina cevap veriyor. boyle kakrisik olmasi her zaman iyidir. nazli54 arkadasimiz gibi sadece bilgi ve pes pese sormuyorsun en azindan.

0

çok değişik sorular soruyorsunuz ama eğlenceli geliyor bana çünki böyle sorulardan hoşlanırım iyi vakit geçiyor ama insanların dikkatini daha çok çekecek sorular sorarsan insanlar daha çok cevaolamaya başlayacaktır yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim sorularınızın devamını bekliyorum. hiçbir soruyu cevapsız birakmayalim.