0

neden sorunlarını artı vermiyoruz çünkü kimse kimseye artı vermiyor nıye sadece sana artı verelim ki bu herkezin sorunu herkesnı cevapladığı sonraya artı versen hep birlikte kazanırız ama hiç kimse kimseye hiçbir şekilde hiçbir şey yapmıyor herkes kendini odaklanmış durumda ve o yüzden yani bu sadece senin sorunun değil bizim en sorularımıza artı verılmıyor

0

kardeşim burada genellikle artı falan vermiyoruz. gerçi artı vermek kazançlar etkiliyormuş sorumani bir kere söylemişti. hani ben bazen unutuyorum bazen artı veriyorum bazen vermiyorum kısacası aklıma hiçbir şekilde gelmiyor. yani bence artık fazla kafana takma derim. çünkü burada insanlar genellikle geceleri kadar burada takıldığı için uykusuz kalıyorlar ve unutabilir normaldir ben de unutuyorum ve ben bazen kendi sorduğum soruya bile artı vermiyorum unutuyorum çünkü ondan dolayı bence bu insanlık hali ve sana özgü olan bir şey değil. herkese hiçbir şekilde artı veya eksi vermiyor kimse.

0

bence bir tek sana özgü bir durum değil bu çünkü şu an anasayfadaki sorulara bakılacak olursa onlarda da artı veya eksi bir durum pek görünmüyor. zaten galiba artı da alsan ekside alsan pek bir şey yaradığı veya etkilediği olmuyor. benim de çok soruma eksi geldiğide oluyor ya da bir iki tane artı yarın pek artı veya eksi gelmiş takmıyorum. ama eksi verenlerin ne amaçla eksi verdiğini ya da artı verenlerin ne amaçla artı verdiğini kavrayamıyorum. çünkü bazen hiç cevap olmamasına rağmen artı veya eksi olabiliyor sorularımda .

2

o zaman çok istiyorsan eğer soruma da cevabını da bir artı benden gelsin. ben zaten genellikle beğenmiş olduğum bir soruya ya da cevaba artı oy vermeye çalışıyorum. bir etkisi olmasa artı vermek hoşuma gidiyor.

1

bakiyorum çoğunun sorulari artilaniyor ve cevaplarida artilanmis benim basim kel mi acaba bana neden attı yapmiyorsunuz.