1

hayatımda en çok değer verdiğim şey sağlamdır ve ailemdir ailemin sağlığılıdır.

0

benim dünyamda en değerli şey vatanım desem yeridir. benim için herşeyden önce aile ve vatan gelir. çünkü geri kalanlar pekte önemli olmuyor. mesela sevgiliyi asla 1. sıraya koyamam çünkü elbette bir gün gidecek ve gitmeden önce güvenimin, değer gibi duygularımı kırıp gidecektir. dost diyen bir çok insan var fakat onlar belki de ( herkes için söylemiyorum) dostlarının gerçek yüzlerini bilmiyorlar. herşeyini biliyorum diyen arkadaşlara sesleniyorum. insanlar güvenilmezdir. onu sinirlendirdiğiniz zaman size karşı kin aldığı zaman görürsünüz gerçek yüzünü. aile konusu ise tartışmaya gerek yok gibi. seni doğurup büyüten bu yaşa getiren annelerimiz babalarımız ve kardeşlerimiz 1. sırayı hak ediyor. vatan ise ay yıldızlı bayrağa sevdalı olan kişilerin tercihidir. çünkü verilen şehitlerimiz gazilerimiz, öksüz, yetim kalan küçük çocuklarımızın hakkını ödemek kadar ağır bir yük olduğunu bilen insanlar yapar bunu. bu yüzden benimde önceliğim vatandır.

0

hayatta değer verdiğim en önemli şey sevdiğim adamdır. ona gerçekten çok değer veriyorum. o benim hayatımın anlamı.

0

bu soruyu görünce öyle bir düşündüm benim için ne önemli ben en çok neye kime veriyorum diye. bulamadım ne bir kişi ne bir nesne. birden beynimden vurulmuşa döndüm 'kardeşim' onu nasıl unuturum. o benim canım canımı istese şu dakika vereceğim kardeşim. ondan başkası anlamadı beni ondan başkası elini uzatmadı bana sırtımı ona dayadım ben. bir o var oda bana yeter zaten. allah herkese benim kardeşim gibi kardeş versin allah kardeşime ömür versin ki oda bana güç verebilsin.

2

hayatta değer verdiğim iki şey olur bence. tek şey olmaz. ailem ve sevdiğim kesinlikle bunlar değeri hakedenlerdir. onlar için mutlu olması için herşey yaparım yeter ki onların yüzü düşmesin. hep onlar gülsün hep mutlu olsunlar.

0

hayatta değer verdiğim tek şey ailem’dir kesinlikle zaten değeri hakedenlerde sadece onlar bu yalan dünyada.
arkadaşlık, dostluk, kardeşlik hepsi yalan. ailem’den başka hiç kimseye güvenemiyorum artık.

0

hayatta değer verdiğim en önemle tek şey al bayraklı vatanımın selametidir.

0

hayatta değer verdiğim tek şey ailem’dir.