0

malesef , benim değer gösteripte bana değer göstermeyen biriyle asla birlikte olamam

0

bu soruya cevap vermek ayrı bir üzücü oldu.soru sorudur tabiii. kesinlikle incitir. karşılık beklemeden yapılır bazı şeyler düşünsenize elinizden geleni yapıyorsunuz ama karşı taraftan çıt yok. bu verdiğiniz çabaya yazık diyerek sizde elbet pes edersiniz

0

en duygusuzu bile incitir yani sen tut değer ver o sana yabancı gibi ya da sıradan biri gibi davransın insanını içine işler yani o derece ben takmam diyen insanlar genellikle içten içe incinirler ama dışarıya zayıf görünmemek için belli etmezler. kendilerini soyutlarlar herkesten

0

fazlasıyla incitir. dahası insan ilişkilerine dair sorgulamalara neden olur

1

çok değer verdiğim insanlar vardı ve verdiğim değeri yarısını bile bana vermezler dedi bir süre gittikten sonra artık alıştım ben de sadece değer aldığım kadar değer veriyorum kimseye haddinden çok sevmiyorum ne de haddinden fazla değer veriyorum sadece bana verdiği değer kadar veriyorum ve bana duyduğu kadar saygı ben de onlara aynı şekilde veriyorum ne bir eksik ne bir fazla.

0

değer verdiğimiz insandan da karşılık olarak sevgi saygı huzur güleryüz beklenir ama onu göremeyince insan çok üzülüyor, kendini değersiz hissediyor ve attığı her adımın çöpe gittiğini düşünüyor.insan kendini değerli bir varlık olarak görmek istiyor her defasında, aynanın karşısında bunu göremeyince aklına türlü türlü düşünceler giriyor mutsuz huzursuz oluyor insan ve pişmanlık yaşıyor, keşke bu kadar da çok değer vermesiydim diye.

0

değer verilen kişiden değer gorememek herkesi incitir ozellikle beni çok fazla incitir. ama kimisined3 kuş tutsan yaranamazsın. sana değer vermez. deger vereceğimiz kisikleri belki secemeyiz. ama yakinlasacagimiz insanları biraz olsun secmeye calisirsak yani seninle ilgilenen senin icin bir seyleri feda edebilen sana değer veren birini secmek ozellikle onu bulduktan sonra cokta zor olmamali.

0

değer verip karşılığını alamamak çok kötü bir durum. evet incitir hem de çok incitir. çünkü değer verdiğinizde o kişiyi düşünüyorsunuz. acaba ne yapıyor? ne ediyor? iyi mi? kötü mü? gibi birçok şeyi düşünüyoruz. fakat acı bir gerçekle karşılaşıyorsunuz. siz onu düşünürken o sizi takmıyor. cidden o an ki duyguları tarifsiz diyebilirim.

0

incitir tabi ki. özellikle de o insandan vazgeçemiyorsam onca emeğime değer vermiyorsa bu durum beni sadece incitmez kırar ve çok üzülürüm. sonuçta karşımdaki insana değer veriyorum o insan için fedakarlık yapıyorum ama ben aynı değeri görmüyorum bu durum gerçekten de bir insanı çok kırar.

0

ömrüm bunlarla geçiyor zaten,değer verip alamamak.

0

incitmek ne kelime insan yıkılır yıpranır herşey karşılıklı olmalı o yuzden değer veriyorsan değer görmeli son bence .

0

ya bu dünyanın en yıkıcı olayı. gerçekten değer veriyorsunuz, önemsiyorsunuz fikirlerini düşüncelerini ama karşı taraftan asla böyle bir karşılık alamıyorsunuz. berbat bir olay. özellikle de sevgiliyi falan geçtim yakın kız arkadaşında yaşıyorsan çok çok kötü.. sonra bir de insan kendine kızmaya başlıyor ben yaptım ben ettim hakettim diye.. kendine kızmaya başladıktan sonra zaten devamı da geliyor. sinir stres cabası.. zor bir süreç ama dünya ve devir böyle kötüyken herkesin derdi birilerini kullanmaksa ve şairin dediği gibi gerçekten kimsenin vakti yoksa durup ince şeyleri anlamaya, boşuna uğraşıyoruz! gerçekten değmiyor.. siz herkese bir adım mesafeli olun biraz bırakıp gözlemleyin ilk karşı taraftan bir adım gelsin. özellikle de hemen sırlarınızı vs anlatmayın. ben yaptım böyle hatalar siz yapmayın!

0

incitmez mi sen o kadar değer ver karşılığı olmasın insanın çok zoruna gider gerçekten kimse bunu yaşamak istemez

0

evet değer verdiğim kişilerden değer görmemek beni çok incitir ve bunu kabul etmem zaman alır . ben ona değer veriyorum fakat o bana aynı değeri vermiyor . böyle bir durumda şöyle düşünürüm . ona verdiğim değerin karşılığını ondan göremiyorsam eğer kendimden ödün vermiş gibi hissederim kendimi . ve bu beni incitir üzer . bu durumda bana karşımdaki bana nasıl davranıyorsa ona göre davranırım ve aynı değersizliğini onun da görmesini isterim . böylece vermis olduğum değeri göstermem ve uzaklaştırım

0

evet incitir ve kendimize zarar vermek zorunda bile kalıyoruz bazen bidaha kimseye güvenmek istemiyoruz bundan dolayı

0

biz bunu yasadik be reyiz yasadik maalesef

0

evet incitir ben mesela birilerine yani yakinlarima çok incindim daha onceden hep yanlarına giderdim işlerinde bulunur herseylerine kosardım hastalikda sağlıkta bir gun benimde özel bir durumum oldu yanıma gelme tenezzulunde bulunmadilar bende çok incildim açıkçası mesefa iyi koydum aramadim sormadım sonra çok iyi anladi lar gönlümü almaya çalıştılar belli ettiler ama nafile malesef o tren çoktan gitti incildim bir kere bitti artık dedim affetmedim

0

evet incitir zamanla sende ona değer vermemeye başlarsın umursamazsın

0

kime değer vereceğini tekrar düşünüp belirlemen açısından önemlidir. değer verdiğin insan seni tanımıyorsa o zaman zaten üzerinde düşünülecek bir şey yok. yakınında ve sen kendini tanıtma fırsatı bulamadıysan, fırsatları değerlendirebilme, açıkgözlü olma ve durumlardan faydalanma üzerine biraz daha çalışmalısın. bunlar kötü şeyler değil.
değer verdiğin insan seni tanıyor ve hala değer vermiyorsa bakınız ilk cümlem. her halükarda üzüleceksin, ancak mutluluk değil üzüntüler insanı güçlendiriyor. arada lazım. dibine kadar yaşa, sonra da sal gitsin.

0

belli bir süreye kadar incitir.fakat bu durumun sebebini sorgular ve mantıklı nedenler bulmaya çalışırım.durumu lehime çevirebileceğime inanırsam bunun için mücadele eder karşı taraftan değer görmeyi beklerim.belli bir süre sonrasında herhangi bir değişiklik olmazsa mücadele etmeken vazgeçerim.