0

imam hatip lisesinde bir süre görev yaptım. benim için güzel bir duyguydu. bir keresinde öğrenciler " hocam lütfen bu ders serbest bırakın kuran sınavımız var ders çalışalım olur mu " diye sormuşlardı. izin verdim. sonra kafamı kaldırıp baktım ki sınıfın en yaramaz diye adlandırabileceğimiz çocuğu bile almış eline kuran'ı okumaya çalışıyor. çok hoşuma gitmişti bu benim. ama aksi görüşte olanlar vardır herkese saygım sonsuz ama ben gerçekten etkilenmiştim.

2

bence imam hatipleri biz insanlar çok yücelttik. orda okuyan öğrenciler çıktıktan sonra dini iyi öğrenmeden çıkıyor. namaz kılan namazını bırakıyor. eğerki dini iyi öğretseler orada iyi insanlar ve dininin yükümlerinş yerine getirenler gençler çıkar. bence çok eksikleri var.

0

bence imamhatipler çok abartıldı haddinden fazla imamhatip okulu doldu her yer. bu kadar abartılması aşırı saçma kapatılsınlar ya

0

bence kapatilmayip devam ettirilmesi gereken bir egitim bolumu

0

bu ülkenin imamlara ihtiyacı yok bence. daha çok bilim adamlarına, mühendislere, doktorlara ihtiyacı vardır. imamhatiplere öğrenciler bence sınavla alınmalı ve kaliteli hale getirilmelidir.