0

ünlü biri olsaydım oyuncu veya sporcu olmak isterdim. iki alanda da başarılı olabileceğimi ilgi ve hevesimin olduğu için üstesinden gelebileceğimi düşünüyorum.

0

öncelikle ünlü biri olsam hangi alanda ünlü olmak istediğinden önce saygın ve topluma bir şeyler veren katan bir ünlü olmak isterdim buna bağlı olarak da ünlü bir sanatçı ya da ünlü bir şarkıcı olmaktan ziyade örneğin ünlü bir program sunucusunu ünlü bir yazar olmayı daha çok tercih ederdim çünkü show'dan ziyade insanlara yaptığı programlarla faydalı şeyler öğretmek bunun yanı başında toplumu düzgün objektif bir şekilde yönlendirebilmek insanların ekran karşısına çıktıkları zaman güvenerek dinleyebileceği biri olmak yazarlık boyutunda da gerçekten insanların hayatlarında değişikliklere sebebiyet verecek bakış açılarını değiştirebilecek onları bu krallarından sıkıntılarından ya da kötü alışkanlıklarından kurtarabilecek kitaplar yazabilme yi ve netice itibarıyla sonuçları aldıkça da mutlu olabilmeyi çok isterdim

1

ünlü biri olsam muhtemelen başarılı bir oyuncu olmak isterdim. türkiye cumhuriyetini en iyi şekilde temsil etmek, bir çok ödül almak isterdim. filmleri,dizileri tutan ve oldukça yüksek bir hayran kitlesine erişmek isterdim. halktan biri olarak bu işi insanlara öğretmek isterdim.

1

ünlü biri olsaydım futbolcu olmak isterdim. adamlar hem oynuyor hem para kazanıyor hem de arkasında bir sürü fanları var.