0

hic zannetmiyorum çünkü benimkine hiç etki etmiyor ediyorsa da bu kuruş falan ediyordur yada bana kimse artı vermiyor bilmiyorum artik. çünkü hiç etkisini görmedim sürekli baktığım halde hiç artmıyor.ya çok baktığım için artmıyor yada arttırmayı bilmiyorum benim para hiç artmıyor bide araştırma yapmadan yazabilecegim fazla soru olmuyor.

0

bunu bilmiyodum daha çok dikat etcem artik bazen yanlislikla onlara dokunuyorum.

1

elkilerle olmaz bu işler, bize kesin bilgilerle gelin :d

0

keşke soruların yanında olan eksi ve artı işaretleri işe yarasaydı.ancak ben daha önce denedim.ve bir işe yaramıyor. bana göre siz daha sonra onlara'da bir kazanç koyacaksınız.ve biz ne kadar eksi artı alırsak ona göre bir kazanç belirleyip bize ekleyeceksiniz diye düşünüyorum. siz kullanıcıları çok düşünen bir sitesiniz bu sorumani ekibini çok seviyorum.başarılarınızın devamını diliyorum.

0

elbet bir etkisi vardir fakat. insanlar - vererek baskalarinin puan kazanmasini engellemek icin bilerek yapabilir

1

muhakkak oyların bir etkisi vardır . mantık olarak etkisi olması gerekmekte diye düşünüyorum ama sitenin tam işleyişini bilmediğim için yorum yapamıyorum yine de etki olmalı herkes cevap ve soruları beğenmeli diye düşünüyorum

0

allah allah öyle birşey varmıydı ya varsa çok iyiymiş valla sürekli tıklarız oraya bir de bu sitede ödeme alan var mı yeniyimde

0

bir ara kazanca etkisi vardır diye bastım sonra kazancıma baktım bir etkisi yokmuş ama olsaydı iyi olabilirdi cevap veya soru sormaktan kazanırdık birde soruyu oylardık öyle kazanırdık çok güzel olabilirdi aslında ama siz daha cevaplardan kazancı düşürüyonuz birde bize başka yerden kazançmı verceniz hiç sanmıyorum.

0

ben hala dahada anlamadım o işaretleri ne etki ettiğini falan hiçbir şekilde anlamıyorum o işaretler sadece koymak için koyulmuştur belkide ben hiç öyle bir işaret için bana para gelmedi o işaretler sadece öyle konmuş olabilir o işaretlerin anlamını bilmiyorum ben o işaretlerini bilmiyorum o işaretler belkide öyle konmuştur ben hala daha da anlamadım o işaretlerin neden koyulduğunu o işaretler neden koyulduğunu anlamadım o yüzden belkide öyle koyulmuştur o işaretler yani bilmiyorum nr kadar etki ettiğini o yüzden neden etki ettiğini bilmiyorum.

0

çok güzel bir uygulama evet güzel cevaplara artı verilebilir siteniz harika ve muhteşem insanlara hem ek gelir kaynağı hemde boş vakitlerini değerli geçirmelerine yardımcı oluyorsunuz gerçekten çok güzel bir düşünce ile yola çıkmışsınız bazen google da arayacağım ve aramayı unuttuğum soruları burda görüyorum ve cevaplarını okuyorum gerçekten merakımı gideriyor bu kadar insan size hayran gerçekten ama android ve ios marketlerde sitenizin bir uygulamasını yaptırırsanız bence daha kullanışlı olabilir tabi size kalmış bunun için erken olabilir kullanıcı sayınız arttığında bu düşünceyi ele alabilirsiniz herşey gönlünüzce olsun güzel insanlar iyi ki varsınız :)

0

küçük ayrıntılari da bizlerle paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz ☺️ lütfen daha çok kazanalim ihtiyacımız var emin olun

0

bende onların boşu boşuna koyulmadığı kanaatindeyim belkide kazandıyordur veya ilerde kazandıracaktır ama illaki kazandırcağını düşünüyorum ben siz sormussunuz ama bence bu soruyu bizden size soran olmuştur siz cevaplarsanız herkesin aklında olan bu soruyu cevaplamış olursunuz ve çok mutlu oluruz bizde sırmı yoksa gerçekten para kazandırıyormu :)

1

mantık olarak soru ve cevaplara olumlu ya da olumsuz oy verilmesinin kazançlar üzerinde etkili olması gerekiyor. ancak henüz sitede yeni olduğum için tam olarak bilemiyorum. zamanla daha iyi göreceğim.

0

vallaha keske öyle olsa tabiki isteriz baska insanlara yardimcı oluyorsak ve bunu begeniyorlarsa nemutlu bize ve bu imkanı sagladığı içinde ne mutlu sizin gibilere böyle platform meydana getirdiğiniz icin. ben ilkbaslarda insanların aklina takılan soruları coğaltmak icin daha cok soru sorulmasını istiyorum. çünku bu hayatta tıpkı felsefe gibi soru bitmez mutlaka insanların aklına soru takılıyor. bazen insanlar afedersiniz sözüm meclisten dısari salak salak salak sorular sorulurmu diyorlar oyle demeyin senin seviyen baska insanlarinki bir değil ve birinin icini dökmesi için cok iyi bir platform insanlar derdini anlatır daha sonra sonuc bulur bence sorularımızın arti almadına ekstradan bir ödül nihayetinde vermek gerektigini düşünüyorum çünkü bu insanlara faydasi dokunmuş yani bir gorseniz arti alanlari bir kac kuruş para verseniz daha iyi olurdu yinede sizin kararınız bize saygı göstermek düşer.

1

siz bize sormuşsunuz ama biz size soralim bence :) bilemiyorum yani etki edermi. ben etmesi gerektirdiğini düşünüyorum hem soru hemde cevaplar için geçerli olması gerekiyor. bu sayede daha güzel soruların sorulmasına ve soruların daha güzel cevaplanmasına neden olur. böyle birşey varsa herkes birbirini beğenebilir. olsun beğenelim ama gerçekten var mı yok mu merak ettim. sorumani bizi hep şaşırtıyor ve merak ettiriyor. en iyisi deneyip görmek bence. bu yorumumu beğeneceğim. işte o zaman anlarım etki edip etmediğini beğenilerin kazancımıza.

0

bana kimse artilamiyor o zaman ben etki göremiyorum çünkü hala o kısmın bir işe yaramadığını düşünüyorum yada beni kimse artilamiyor bende merak ediyorum acaba kazanca etkisi var mi diye ama bir etki göremedim.

0

evet ben zaten anlamıştım yukarıya basınca artı oluyor aşağıya basınca eksi oluyor deneyip yanılma yöntemi ile. bazı sorulara eksi vermişliğim oldu. aslında bu kötü bir durum ama sonradan anlayınca beğendiğim sorulara artı veriyorum beğenmediğim soruları hiçbir şey yapmıyorum. insanlar burada para kazanmak için yazı yazıyor sonuçta ve bunu hiçbir şekilde aşağılara çekmek istemem herkesin hakkı kendinde kalmalı bence.. ama bunu bir sır olarak saklamayıp bize sorularla veya başka bir şekilde belirtmeniz çok daha iyi olurdu eksi verdiğim arkadaşları tanımıyorum bile ve onlardan çok özür dilerim. ve herkesin beğendiği soruları artı vermesini buradan önemle rica ediyorum ben daha bir tane soru sorabildim, çünkü cevap vermek çok daha eğlenceli ve o kadar çok soru var ki hepsine cevap vermek istiyorum. benim sorduğum sorulara genellikle 3-5 cevap yazılıyor çünkü bilimsel sorular soruyorum yorum sorularını cevaplamayı daha çok tercih ediyorum ben bile..

0

eğer etki etmiyorsa etmeli bence. çünkü eğer etki edeceğini yarışmacılar bilirse daha mantıklı sorular gelmeye başlar ve bu kadar gereksiz soru olmayacağını düşünüyorum. uygulanabilecek bir sistem gibime geliyor.

1

bence cevapların yanındaki + be - şeylerin ekstra para kazandırıyor olması doğru bir hamle olabilir ama kimse cevap okumadığı için ( kopya içerik olacağından dolayı ) + veya - tuşlarına basılmadığı söyleyebilirim. ama hizmetiniz ve sisteminizin başarısından oldukça memnunum. daha çok kazanmak dileğiyle. vede unutmadan bazı şeyler sır olarak kalabilirler.

1

sitemiz inşallah dahada çok kazanıcaktır ve üyelerine dahada çok kazandıracaktır.bunun için herkesin çok çalışıp mutlaka çok emek vermesi lazımdır.site şu anda güzel bir gelişim kaydediyor bence.çünkü üye sayısı felan arttı reklamlarda gelmeye başladı inşallah her hangi bir sıkıntı ile karşılaşmayız vve site uzun ömürlü olur.her zaman bol kazançlı bir site olur inşallah çok büyük şeyler bekliyoruz siteden.bazen iki kat kazanç felanda yapıyorlar müthiş oluyor.bu arada sitede herhalde beğeni felan atıncada gelir geliyor çünkü değişik bir soru sormuşsunuz.yani attığımız beğeniler felanda bizim gelirimize ortak olabilir.bu verdiğiniz bilgi içinde çok teşekkür ederiz.inşallah site dahada çok gelişir ve dahada çok üyeler toplar.bu sayede hem kazançlarımız artar hemde site dahada çok gelişir.