0

bu soru bana sınıftaki en çalışkan ve sürekli test çözen öğrenci repliği gibi geldi

0

soru sormak için soranlar var. bence bilmediğimiz veya öğrenmek istediğimiz soruları aklınızı karıştıran soruları sorsak daha iyi olur. hem kazanç sağlarız hem de aklınızdaki cevaplandıramadığınız soruları cevaplandırmış oluruz.

0

çok soru sormaktansa daha anlaşılabilir ve güncel sorular sorarsak daha iyi olur diye düşünüyorum. sorular çok uzun ve anlaşılmaz oluyor bazen. yoruma dayalı bilgilerde insanları düşünmeye sevk eder daha verimli olur. arkadaşlar güzel sorularınızı bekliyoruz.

0

bizimde yaptığımız bu zaten
be kadar soru soruyorsak o kadar da cevap veriyoruz
ki cevapsız soru kalmasın
bu yüzden de beyin modunu aktifleştiriyolar ki cevapsız soru kalmasın
bide şu varki sorulara ne kadar uzun cavap verirseniz o kadar fazla kuruş veriyor o yüzden soru sorarken kazandığınızdan daha fazla kazanabilirsiniz
yani bu beyin modu faydali bişey
sadce cevaplari kolay sorular sorun yeter

0

sorular çok fazla şu an elimizden geldiğince cevapsız sorulara cevap verelim ki cevapsız sorular kalmasın.

0

sitede şuanda çok soru var zaten soru sormak yerine.cevaplanmayan soruları cevaplarsak daha mantıklı olur çok soru biriktimi saçma sapan bişey oluyor önüne gelen soru soruyor cevap veren yok.ben her soruya mantıklı ve güzel cevaplar vermeye çalışıyorum.

0

evet aslinda cevaplayinca daha cok kazanildigi icin cogumuz cevap vermeye yoneliyoruz ve bu seferde cevaplanacak sorular kalmiyor. o dengeyi bulmak lazim. cevapladigimizin yarisi kadar sorsak yeterli. hem daha cok gelisiriz. hem kendimiz gelisiriz hem sorumani uyeleri gelisirler.

0

öncelikle merhaba arkadaşım dediğin cümle çok mantıklı bir cümle ben sana katılıyorum ama şimdi zaman zaman senin üyeleri artacağı için bu gönderi paylaşma sıkıntı çekmeyeceğiz zaten ben görüyorum bu ara şuan sitede zaten para ödedi için
para ödüyorlar yani herkes bu siteye yapışan etrafta bir ödeme yapan site bulmak zor zamanda üyeleri olacaktır bu yüzden yorum paylaşma sıkıntısı gönderi paylaşma sıkıntısı yaşanmayacağını düşünüyorum ondan sonra. ben de senin dediğine katılıyorum.en kısa sürede bu sorunları aşacağımıza inanıyorum bütün üyeleri bir araya gelerek göndere paylaşırsak hepimiz birbirimizin gönderirsin cevaplarsa para kazanacağımıza inanıyorum. iyi günler iyi kazançlar diliyorum herkese.

0

evet dediğiniz mantıkli bir sey bence öyle olmalı zaten karsilikli kazanç sağlamis oluyoruz böylelikle.

0

evet çok mantıklı karşılıklı kazanç

0

harika olur aktif olalım hem genel kültür aynı zamanda

0

böyle bir soruyu ancak senden beklerdim :d :d şimdilik üye az. ahmetesorda böyleydi. sonradan arttı baya :) yani artar sorular merak etme :)

0

evet mantıklı. sitedeki üye sayısı arttıkça soru sayısı da çok fazla oranda artacaktır. şimdilik elimizi taşın altına koyuyoruz bakalım.