0

hayat paylaşınca güzel değerli arkadaslar :) aranıza yeni katıldım umarım herkes bol bol kazanır

0

aaaa gerçekten mi valla çok iyi oldu ya bende çok beğendim ve devamı da gelecek diye düşünüyorum.sorumani seni seviyor ve sonsuz teşekkür ediyoruz...

0

böyle bir site görmedim üyelerin fikilerini önemseyen yöneticilere sahibiz. hergün yazarlar nerdeyse bugün ne gelecek acaba düşünmeden edemiyordur. öünkü site yeni olduğu halde site içi dizayn değişti, hergün bir süpriz olup sorulsrın %’lik dilimini arttırıyorlar, nerdeyse hafta da bir yarışma yapıyorlar. bazı siteler gibi yazarlarını başı boş bırakmıyorlar. inşallah sorumani ailesinin bir üyesi olarak daha çok büyürüz. tıklanmanız ve sponsorlarınız bol bol olsun. poyrazım sana ve sorumani ekimine teşekkürlerimi sunuyorum.

0

sorumani ciddi anlamda üyelerinin isteklerini ciddiye alan ve gerçekleştiren bir site.
üstelik şuan gelir elde edemedikleri halde bizi hiç bir şekilde kırmıyorlar.
ödemeler tam vaktinde yapılıyor.
daha fazla kazanabilmemiz için sorularda ki %lik oranlar arttırılıyor bu yetmiyor birde sürekli yarışma düzenliyorlar.
burada olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ve mutluyum.
teşekkürler sorumani.

1

güzel olmuş, daha çok kişi nasiplensin. teşekkürler.

1

sana da sorumani ekibine de çok teşekkürler. adamların her ne kadar gelirleri olmasa da şuan bizleri memnun etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. sitenin açıldığından bu yana kaç tane yarışma yaptılar mesela. sırf bizim için. bizde bu sorumani sitesini yalniz bırakmayalım bizim için madem bu kadar ugrasiyorlar, bizde çevremize anlatalım bu siteyi. destek olalim. :)

1

sorumani'ye ye çok teşekkür ederim beni kırmayıp istegimi yerine getirdi gerçekten çok samimi ve iyiler tekrar teşekkür ederim sorumani :)