0

karşındaki insan için söylediğin tek kelimenin bile önemli olmadığını anladığım an bırakırım artık yapılacak bir şey kalmamıştır anlamak istemeyen bir insana ne anlatabilirsin ki ?

0

konu ne olursa olsun insan hisseder diye düşünüyorum. bazen bir his olur bazen bir işaret olur hayatta, küçük bir kıvılcım devam edip etmemeye dair.

0

gerçeği gördüğüm ve haksızlığa uğradığım zaman.

0

kendi terazimde tarttigim zaman anlar ve ona göre bir karara vardiririm

0

enerjimin bittiğini, dayanıklığımın tükendiğini, sabrımın kalmadığını anladığımda devam etmekten vazgeçip bırakıyorum.

0

genellikle içimden gelen sesi dinliyorum. ama her zaman doğru karar olacak diye bir şey yok.

0

genelde anlayamıyorum deneme yanilma yöntemi ile doğruyu bulmaya çalışıyorum.

0

soğukluk olduğu zaman herşey biter. onun için karışıklıkları güven olmalı.

0

değer verdiğin kadar değer görmüyor veya karşılık alamadığını düşünüyorsan bırakmanın zamanıdır. ancak kısa vadede düzelecek bir durum görebiliyorsan devam edebilirsin.

0

bu konuda karar vermek çok zor konuya zamana kişiye göre değişebilecek bir mesele

0

bence bu olay kişinin kendisi bekarşıdaki ile alakalı da olabilir hangi durumda olduğunda bunu etkileyebilir bir etkinlik yaparken çok çabuk sıkılıp onu bırakmak isteyebilirsin ama bazende seni kırıp üzmesine rağmen gerçekten sevdiğin için o kişiye sırtını dönemezsin.yinede birşeyleri gerçekten bırakmak için çok önemli bir sebep aramalıyız.bazı şeylerin ise yarım bırakmak yerine üzerine gitmek daha doğru ve daha motive edici ve yapabileceğimizi anlamamızı sağlar.

0

bubun cevabı olaya duruma insana göre değişebilir.mesela diyet yapmaya karar verilip yeniden başlarsınız onca kiloyu atıp hafiflemiş olarak hayata dönersin.yada arkadasinla küslük oldu diyelim size epey yanlış yaptı.o da yeniden baslamaniza bir nedendir.

0

bu soru ucu bucu olmayan bir sour. kişi yaşadiği olaya göre buna karar verir. örneğin 150 kilosun ve herkez sana gülüyor ve sen öyle bir karar veriyorsun ki yeniden başliyorsun. önce hedef koyarsin ve sonra eylemi gerçekleştirirsin. bu insanin yeniden başlmasi olur

0

insanın içinden gelen bir ses bir karardır bu aslında belirli kriterleri yoktur.

0

her şeyi kendi haline bırakırım.çünkü herşey bir gün yoluna girer.

0

bir insani bırakmak kolay olabilir. ama eğer alıştıysak o insana işte orası zordur. o kadar emek ver uğraş çabala en sonunda menfaatini için yaninda olduğunu anladığın an bir insanın öldüğü andır. maalesef bu devirdeki insanlar menfaatci olmaya başladı. eğer seni sürekli kendi işi icin arayıp başka zamanlarda aramıyorsa o insanla konuşmamak gerekir. kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemiyoruz. allah' ım hakkımızda hayırlısını versin.

0

bana yapılanları haketmediğime inanıp. geçmişi sorgulayıp vazgeçmemesinin gurursuzum olup olmadığını düşünüp de ne kadar yıprandığımı farkettiğim de

1

çevremdeki insanların bana karşı menfaat besleyip beslemediğine göre karar veririm .

0

oturup etrafa bakıyorum insanlara ne yaptıklarına daha sonra kendime bakıyorum ne yapıyorum diye sonra her neyse birakmaya yada devam etmeye karar aşamasında bir nefes alıyorum ve kararımım sonucunu düşündükten sonra tekrar kendimi baktığımda mutlu hissetmezsem diğer seçeneği yapıyorum.

1

bırakmak veya devam etmek için doğru olan zaman... sanırım bunu anlayan anlayabilen bir insanoğlu yoktur neden mi çünkü bırakmazsın bişey olur keşke bıraksaydım dersin devam etmek bırakmamak istersin yine aynı şekilde bişey olur ve keşke yapmasaydım dersin bence bunun en doğru tabiri zamana bırakmaktır emin ol zaman sana herşeyi gösterir sen yeterki doğru olan yoldan şaşma inanmaya devam et asla pes etme zaman herşeyin ilacı derler ya aynen öyle ben öyle bir çıkmazdayım ki tam şuan ki duygularıma göre bir soru 5 yıllık bir ilişkim var ve bir n önce evlilik olsun istiyor oda istiyor aileside ve tabiki bende ama benim ailem istemiyor ve mumla arasan karşı taraf gibi birini bulamazsın kaynanam vs diğerleri ve sevdiğim kişi dahil bıraksam çekip gitsem evlensem olmaz aileme ihanet edemem sevdiğim insanı yüz üstü bırakamam bu onu uçurumdan atmak olur ve ne yapacam bilmiyorum ben size aynı soruyu bu şekilde söylesem peki sizin bana cevabınız ne olurdu ?