0

internet üzerinden alışveriş yaptığım oldu fakat ınstagram'dan alışveriş bugüne kadar hiç yapmadım. ben sayfaların ürünleri hoşuma gitmesine rağmen güven konusunda sıkıntı yaşadığım için instagram'dan bir şey almayı düşünmüyorum.

1

evet, yaptım ben. ama daha yeni yaptım. yani 1 kere. o da hani şu şeyler var ya. salamura yaprak satıcıları. onlardan birinden 5 kiloluk salamura yaprak aldım 2 bidon ve 80 lira verdim. yani en düşük veren de 60 tl ye satıyor bir bidonu. +kargo ücreti de var toplamda 95 tl iki bidon 5 kiloluk yaprak aldım. yani 10 kiloyu 95 tl ye almış oldum. kadın kendisi kampanya yapmış bu sene kısa süreli olarak. kendi bağı var çünkü. oradan toplayıp, hemen basıp instagram üzerinden de satıyor. valla öncelikle kadınlarımıza destek olmalıyız iş konusunda… çünkü kadın eli değen her yerde bir güzellik oluyor. hele hele bu yemek sektöründe işe yeni başlamış kadınlara ayrı bir destek olmalıyız diye düşünüyorum. neyse işte bu salamura yaprak aldığım kadından da allah razı olsun. şimdi kolay kolay kimseye güvenemiyorsun. dediği şeyi göndermez mesela, dalga geçmek amaçlı başka, daha ucuz, biblo vazo gibi şeylerde gönderebiliyorlar yani. böyle iyi insanlarla karşılaşma dileğiyle diyorum. allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

1

yok kardeşim açıkçası internet üzerinden alış verişlere pek itimat etmiyorum. bir ara namaz elbisesi siparişi vermiştik. görmeliydin defolu ,kalitesiz , paçavra gibi bir şey di yani.ondan sonra internet üzerinden alış veriş yapmadım.