0

çiçek sepetinden hiç alışveriş yapmadım sadece reklamını izliyorum

0

ben yapmadım. ama yapmayı planlıyorum bayağı pahalı bmece ama. çiçekleri bilemem iyidir hoştur. ama. uyduruk bir kolye gümüş değil bisey değil kalitesiz bir kolye 30 40 tl olur mu adam kandırmak bu resmen. ben olsam ordan yalnız çiçek alırım o kadar.

0

ben yapmadım ama kızım doğum gününde teyzesine çiçek gönderdiğini söylemişti çiçek sepetinden.

0

çiçeksepeti websitesini aktif olarak kullanıyorum ve hizmetlerinden genel itibariyle memnunum. ürün çeşitliliği gayet güzel ve gönderdikleri ürünler ile görsellerdeki ürünler aynı oluyor.fiyat konusunda orta düzeyde bir performansa sahipler,fakat sipariş teslim etme süreleri gayet iyi ve hızlı.o yüzden diğer siteleri hiç denemedim.sitelerinden çiçek harici bonnyfood gibi farklı bir sekmentte olan ürünleri de hediye olarak gönderilebilmesi ayrı bir keyif ve seçenek oluyor.

0

evet. bir arkadaşıma çiçek göndermiştim. başka pek hatırlamıyorum. anneler gününde ciceksepeti çok pahalı oluyor annelere başka sitelerden bakıyoruz.

0

hayır yapmadım ama yapmayı düşünüyorum ben daha çok farklı siteleri kullanıyorum.çogu zaman şeçerek almayı tercih ederim.

0

evet yaptım başka şehire hediye yollamam gerekti ora üzerinden yaptım iyi de oldu aslında beni iyi bir zahmetten kurtardı

0

daha önce çiçek sepetinden hiç alışveriş yapmadım. yalnız bana çiçek sepetinden bir hediye geldi. öğretmenler gününde bir arkadaşım bana çiçek sepetinden minik mor çiçekler gönderdi ve o kadar mutlu oldum ki kendimi çok özel hissettim. o kadar kaliteli ve güzel çiçeklerdi ki günlerce solmadı ve çok güzel kokuttu koydugum odayı. ayrıca çiçeğin koyulduğu sepeti de çiçekler solduktan sonra saksı niyetine kullanabiliyoruz.

0

hayır hiç yapmadım ama düşünülür işim düşerse mutlaka yaparım

0

evet çok yaptım çokta memnun kaldım ben güzel bir uygulama