0

son yıllarda türkiye şartlarında yapılmış en iyi suç dram dizisidir.

0

kötü bir dizi ve saçma dizi o kadar olay oluyor bre bu polisler nerde kurgu dizisi yapiyorlar bari yaşamla bir arada olsun. bu dizide bir adanali gibi ilerleyen zamanlarda karşımıza çıkınca ne kadar sacma olduğunu daha iyi anlayıp güleceğiz sadece

0

çukur dizisini çok izleyemedim, fırsatım olmadı fazla. dizide vartolu karakterine bayılıyorum, çok güzel bir oyunculuk sergiliyor. dizinin ömrü uzun sürecek gibi ama rtük'ten daha da fazla ceza yemezse umarım, ancak bu gerçekleşebilir.dizinin müziklerini beğenmemek elde değil, güzel işlere imza atıyorlar. gazapizm ft. cem adrian kalbim çukurda, hidra ft. saki-kabus parçalarını çok seviyorum ve tv ekranlarında dinlemek de bir ayrı güzel.

0

çukur dizisi hakkında olumlu seyler dusunuyorum sahsen.yerli diziler arasında su an televizyonda oynayanlar icerisinde en iyisi diyeblirim.üstelik arka sokaklarda yasanan sıkıntıları ele alan guzel bir yapimdir bana göre cukur.ezel dizisinden sonra severek izledigim ve izlemeye devam edecegşm nadir dizilerden olmustur.özellikle cumali kocavali adli karakter diziye geldiginden bu yana dizinin rengi degismis bir baska boyuta gecmıs ve ızlenme sayısını acayıp artırmıstır benım sahsı dusuncelerime göre yani tabiki.pazartesi gunleri geldigin aksam mutlaka ya ınternet uzerinden yada televizyon uzerinden cukur adli diziyi sonuna kadar izlerim ben.ha birde alico karakteri var tabirıza kocaoglu myhtesem otesın bır oyuncu kesilikle.ve alico karakterını olanustu bir sekilde oynayarak ne kadar usta ve yetenekli bir oyuncu oldugunu tekrar tum turkiyeye kanıtlamıstir.kendisini kuzey guney adli dizide gormus ve oyunculuguna hayran kalmıstım.cukurda da aunı sekılde hatta daha da ustune koyarak yoluna devam eden rıza kocaogluna cukur dizisinde basarılar dılıyorum.dizide umarim daha uzun bır surece kadar devam eder ve erken fınal gıbı seyler yapomaz bızı uzmez dıye umuyorum.

0

cukur dizisi suanda pazartesi günlerinin reyting rekorunu kıran tek dizisidir. bir mahallenin yaşam bicimini anlatan basarılı bir dizidir. suanda 2. sezonu cekilen oldukca basarılı bir dizidir. başrol oyuncuları ve arka oyuncular oldukca basarılıdır. ay yapım tarafından yazılan ve ay yapım tarafından cekilen güzel bir dizidir.

0

başladığından beri, sürekli tavsiye etmelerine rağmen hiç izlemedim. sadece aralarda birkaç kez denk geldim. gençlere kötü örnek oldğunu düşünüyorum.

0

çok saçma bir dizi gençliğe çok kötü örnek oluyorlar. gençlik kendini mafya sanıyor sonra.

0

başladığından beri tüm tavsiyelere rağmen hiç izlemediğim bir dizi.