0

böyle bir ayrım yapılmamalıdır. herkes istediğini yapabilir. kimse kimseyi yadırgamamalı hakkı yok çünkü. yobazlık falan çok yanlış ben de tesettürlüyüm daha bir kere olsun aman şu da açık demedim hatta bazen yorumlar yapılıyor. giydiğim elbisenin rengine kadar yorum yapanlar var. pantolon giymek günah deyip benim dedikodumu yapıp yuvamı bozuyorlar. şimdi pantolonun günah olduğunu savunup kul hakkına girenler daha mı az günahkar. bu sadece bir örnek. bir insan önce kalbini arındırmalı kalbin arındıysa zaten sen hak yemezsin.

0

herkes istediğini giyinmekte özgür bana yobaz gelmiyor da amacını aşmış şekilde giyinince kötü duruyor.

0

kesinlikle yanlış. belirli bir kesimi tamamiyle hedef alarak yapılmış suçlamaların hepsi yanlıştır. yobazlık dış görünüşe bağlı değildir. yobazlık düşünce yapısına bağlıdır.

0

size karşı gelen insanlarin sözlerini kafaya takmakla çok yanlış yaparsınız. saygi duymaları lazim.

0

herkesin dini veya görüşünü rahat ve özgür bir şekilde yaşamasını isterim, tesettürlü insanlara o göz ile bakan insanlar vardır elbet ve yanlış yapıyorlar en azından küçük bir hoşgörülü olunması gerek.fikirlere ters düşünce böyle ithamlarla karşı karşıya çok geliyoruz genellikle, bu konu hakkında uzunca metiyeler çizmek isterim ama ne desem bilmiyorum çünkü bugün müslüman dinine mensup insanların özel bir günü ve bu yüzden kırıcı olmayalım.sana yapılanmasını istemediğin bir şeyi sen başkasına yapma ki, başına dert açma.

0

benim annem de tesettürlü ama kesinlikle benim bakış açım tesettürlü insanlara karşı çok farklı çok tesettürlü arkadaşım oldu ve bunların çoğu bir çok kötülüğe sahip insanlardı ramazan ayında bira içen tesettürlü gördüm ,üstelik şimdi tesettür sadece moda haline gelmiş eğer gerçekten allah için kapandıysan her tarafını kapatmak zorundasın gerek kılık kıyafetini,gerekse kalbini her şeyden sakınmalısın ama şimdiki kapalılar sadece saçlarını saklıyor yine aynı şekilde pantolon giyiyorlar ve açıklardan daha fazla makyaj yapıyorlar .hatta ben sadece bone takıp küpe takanları bile gördüm bu durum gerçekten hiç hoş değil sırf bu yüzden kapanmak istemiyorum.hepsi aynı mı hayır değil tabiki ama çoğu üzgünim ki böyle .

0

çok yanlış bir düşünce asla kabul edilemez bir düşünce. türkiye cumhuriyetinde herkes hürve özgürdür ki bu dünyada da geçerli kimse kimsenin giyimine kuşamına karışmamalı bu bir suçtur.

0

aynen narenciye bencede bu soru saçma olmuş biraz illa bisey mi düşünmemiz lazim veya bize göremi hareket ediyolar hayır herkesin kendi görüşü saygı duymak lazım.

0

bu konu toplumsal olduğu kadar bireysel bir konu. bazı şeyleri kendi içinizde çözmüşseniz toplum tarafından onanıp onanmamak umrunuzda olmaz, olmamalı.

0

ikinci olarak, bu ülkede kadınları; tesettürlü kadınlar, tesettürsüz kadınlar olarak ayırıyorlar

0

ben de tesettürlüyüm, fazla yargı alıyorum bazen. bu nedenle fikir danışmak istedim.

2

tesettürlü insanlar diye blr genellemede bulunmanın güdüklük olduğunu düşünüyorum. inanış dokunulmazdır. bunu sorarken ne düşündünüz acaba?