1

siteye ilk üye olduğum zamanlarda full aktiftim ve 1 hafta icerisin de 25 tle yaptığımı bilirim.tabi o zaman kış ayıydı ve sabah ezanına kadar soru - cevap yapıyordum. daha sonra göz ağrılarım başladı ve ara verdim. ara da sırada siteye girip ,soru - cevap yapmaya başladım. şuan kazancım 14 tle ' ye yaklaştı. en azından site kazanç kapimimizi kapatana kadar ne yaptik o kâr bizim için. :)bugün boş vaktim kalır kalmaz hemen siteye girdim ve büyük bir hızla soru - cevap yapıyorum. umarım iyi bir kazanç elde ederim ve bir nebze maddi olarak gelirim olur.

0

eskiden olsa iki üç günde rahat yapardım. ama sonradan hiç uğraşamaz oldum. o yüzden de epey uzun sürüyordu. şuan da bile hesabimda 25 tl yok zaten. yapacak güçte yok yarım saatte de imkansız zaten.

0

ugrastigim zaman 2 gunumu aliyor. ama oyle boyle ugrasmak degil. o cevaplari nasil uzun yaziyotum basil uzun yaziyotum anlatamam. elimde klavyede hizlidir zaten. cevap yazmam o kadar dakikalarca da surmuyor acikcasi. yani bir gunde 12-13 tl ye ulasmak hic zorlamiyor beni...