0

aslında bunlar özel konular özel konuları hiç açmak istemiyorum. geçmişe karşı özlem duyduğum anlar olur ancak geçmişe ne kadar dönüp baksam da boynum tutluyor açıkcası yani zamanı geri getiremiyorum malesef ki. bu yüzden geçmişe ne kadar özlem duyarsam duyayım bu bende bir şeyi değiştirmiyor bir şey ifade etmiyor. sadece anılarımı yaşatıyoruz kendi içim de . evet çocukluğumu özlüyorum daha çok çocukluk zamanlarıma dönmeyi çok isterdim ama bu mümkün değil

0

birkere sokakta top oynarken motorsiklet çarpmıştı

0

malesef kötü br gecmise sahıp oldugumdan unutmam pek kolay olmuyor zaten

0

yüksek ihtimalle unutamadığım unutamayacağım en büyük şey babamın beyin kanaması geçirdiği zaman görmem. beyaz gömleğinin kırmızı oluşunu unutamayacağım.

0

herkesin geçmişte unutamadığı bir olay mutlaka vardır. zaten geçmişi tamamen unutmak imkânsızdır. yaptığımız hatalar, iyilikler, kötülükler unutmak istediğimiz şeyler bile bazen gün yüzüne çıkar ve hayatın herhangi bir noktasında karşımıza çıkarak kendini genelde unutturmaz. ya da bu sadece bende oluyor bak belki unutmak istediğim şeyler aradan ne kadar zaman geçerse geçsin belli bir zaman sonra yine karşıma çıkıyor ve kendini unutturmuyor.

0

herkesin bir geçmişi vardır unutamadığı herkes geçmişinde iyi yada kötü birşeyler yaşamıştır yani