0

evet var garson olan bir hanımefendiden çok hoşlanmıştım.kendisini görmek için hep yemekhaneye iniyodum bütün tatil böyle geçti kötü olanda yanına gidip konuşamadım utangaçlıktan değil de çalışıyo kızcağız :)

0

benim o yazım çok kötü geçmişti ilk önce karın ağrısından hastaneye gitmiştim ve apandis olduğu ortaya çıkmıştı çok üzülmüştüm tek çaresi ameliyat olmaktır ve hayatta ilk defa ameliyat olacaktım neyse ki ameliyatı atlatmıştım çok geçmedi 2 ay sonra kolum kırılmıştı ve 1 ay alçıda gezmek zorunda kalmıştım ilk defa kolum kırılmıştı çok kötü bir şey gerçekten çok acıyor hele ki alçıyı takarken inanılmaz acıyor her kötü şeyin sonunda iyiyim şey olduğu gibi bu kötü şeylerin sonunda da iyi bir şey oldu ve antalya'ya otele tatile gitmiştik 2 ay önceden rezervasyon yaptığmız için bize biraz ucuza gelmişti şimdiki fiyatları dil uçuklatıyor gerçekten neyse o zaman arabamız yok tabii otobüse bindik ve uzun yolculuğumuz başlamıştır saat 12'de otobüse binmiştik ve yanlış hatırlamıyorsam eğer öğlen 3.00 gibi otobüsten inmiştir tam tamına 15 saatlik bir yolculuktu çok sıkılmıştım canım patlayacak da adeta hep soruyordum daha gelmedik mi daha gelmedik mi en sonuna gelmiştik artık sabırsızlanıyordum otele girmek için bizi kapıda bir tane adam karşıladı hoş geldiniz dedi bizi içeri aldı ve izlerimiz orada kaldı valizlerimizi arkadan başka bir adam getirdi resepsiyona gittik gerçekten otelde çok yabancı vardı yani türk aile çok az gibiydi bir ya da iki taneydi hepsi almanya'da rustu veya amerikalı otelin resepsiyonu beni büyülemişti adeta o kadar güzeldi ki babam resepsiyondaki adamı anlaşmıştık bize havuz gören bir o da ayarlayacaktı ama orada böyle otel değil orası tatil köyü gibi benim villaları var hepsi iki katlı çok güzel gerçekten ya bizim odamız direkt havuzun önündeydi yani balkondan atla havuzdasın o derece 6 gece 7 gün kaldık otelde ama doyamadım gerçekten açık büfe bedava içecekler yiyecekler her şey çok güzeldi havuz kaydırak yani resmen o geçirdim kötü günleri hemen unutmuştum inşallah bir kez daha allah nasip eder oralara gitmeyi gerçekten büyüleyici.

0

maalesef hiç tatil yapamadım. yazın tarla işleri kışın uyku modu ya da yine iş.

0

bu da küçük bir ekleme olsun bir önceki mesaja;
unutulmaması için güzel olması şart değildi di mi?
ya da güzel demek neydi tam olarak?
neyse, neyse tamam...

0

unutamadığım tatil anılarımdan biri, dikkatlerinizi çekmek isterim biri diyorum şahsen o kadar eşsiz tatil anılarım vardır ki :) şaka şaka...
kaç sene öncesiydi hatırlamıyorum demek ki epey olmuş, burdur yakınlarında bir antik kente gitmiştik. adı sagalassos idi yanlış hatırlamıyosam. kaç bin yıl önce yapmış adamlar ve gezerken antik kentteki detaylar acayip ilgimi çekmişti. tabi o zamanı düşünürsek. kentin bi tarafı da bildiğin uçurumdu, rakım 1500-2000m vardır.
biraz içmiştim de galiba ya da içmeden azıcık güzeldim. neyse, oturdum uçurumun kenarına ayaklarımı uçurumdan sarkıtarak telefondan sevdiğim hatuna mesaj yolluyorum. uzunca bir süre görüşemeyeceğimizi bildiğim için. tabi önce konuşmaya çalışmıştım ama sürekli kesiliyodu meret. ben de uzuun uzuun içersinde bulunduğum halet-i ruhiyeyi tasvir etmeye çalışıyordum. romantizme bakar mısınız?
bir allah'ın kulu da gelip kardeşim ne güzel tatile gelmişiz bırak şimdi mesajı filan bak elin oğlu dağın ta tepesinde 5 yıldızlı şehir kurmuş, gel,gör, gez demedi yahu. hasılı hiçbir şey anlamamamıştım o günden. ne mesajlarıma cevap geldi, ne de sagalassos kentini gezebildim doğru düzgün. kötü hissetmiştim yani kendimi.
ama sonra istanbul'a dönünce kızla buluştuk :)