0

bence türkiyenin heryeri gezilmeli tabi bunda tatil anlayışınız çok önemli tatil deyince aklınıza deniz kum güneş geliyorsa adres belli akdeniz ama benim gibi heyeri görmek istiyorsanız kültürel olarak karadeniz i doğuyu görmeniz gerek ama illa neresi derseniz karadenizi görmeden ölmeyin derim

0

ülkemizde çok değişik yerler var bunlardan çeşme antalya bodrum birkaç örnektir

0

tatil denilince akla ilk gelen deniz ve sıcak kumlar geliyor onun içinde akla ilk gelen tabiki akdeniz kıyılarıdır.burdur'daki suğla gölü de gidilecek ve görülecek yerlerdendir. nevşehir'deki peri bacalarının ve balonla gökyüzünden seyride bir başkadır.ege kıyıları da güzeldir denize girmek için.izmir'deki alaçatı da gezilecek ve görülecek yerlerdendir.karadenizde de gezilecek güzel yerlerde var özellikle sümele manastırı da görülmesi gereken yerlerdir.kısacası türkiye'nin her yeri başka yönden güzel imkanı olan herkesin görüp gezmesi gerekir.

0

antalya ,izmir ,çanakkale küçükkuyu mutlaka gidilip tatil yapılması gereken eşsiz güzellikte bir yerdir.

0

bir kere ege kıyılarını görmek lazım. ama bana göre sadece deniz tatilinden ibaret olmamalı tatil anlayışı. farklı şehirler görülmeli, mümkünse yurt dışına çıkılıp farklı kültürler görülmeli, kış tatillerine zaman ayrılmalı...

ben en çok kültür gezilerini seviyorum mesala... urfa, diyarbakır, mardin mutlaka görülmesi gereken yerler. her tarafından tarih fışkırıyor. yine bursa, edirne, istanbul mutlaka görülmeli, gezilmeli... tarihi mekanlar, müzeler es geçilmemeli. özellikle istanbul'un eski yerleşim yerlerinde adım başı görülmesi gereken mekanlar var. her sokağında bir eser, bir saray, türbe vb. tarihi kalıntılar var.
yine kapadokya bölgesi gibi hem az bulunur doğal güzelliklerin hem tarihi dokunun bulunduğu yerlere de zaman bulunup gidilmeli.

0

fethiye,antalya,muğla, kuşadası vb. ama bence muğla kesinlikle gidilmesi yer.

1

fethiye, andrasan, alanya,bodrum, kuşadası, istanbul kızkalesi, trabzon sümela manastırı, uzungöl.