0

ben seneler önce kardeşlerimle gezme amaçlı istanbul'a gitmiştim . ve bir çok yeri gezme görme şansım oldu . o kadar güzel yerler varki hangi birini saydam bilemiyorum . büyük adaya gitmiştik insanlar orada faytonlarla bisikletler ve at arabalarıyla dolaşıyordu . kendimi başka yerde gibi hissetmiştim . bebek , ortaköy ve beşiktaş yine çok güzel nezih yerler . bebek parkı boydan boya geniş bir alan özellikle ortaköy sahil çok beğenmiştim yanlış hatırlamıyorsam boğaza karşıydı . kapalı çarşı gezmek için güzel bir yerdi oldukça geniş yapısı itibariyle güzel bir alan . şu an isimlerin hatırlayamıyorum ama tarihi camilerin mimarisi ve yapısı çok güzeldi . taksim meydanında ki fransız sokağını çok sevmiştim değişik görseli olan bir yerdi o dönem çok hoşuma gitmişti . anadolu yakasında kadıköy çok nezih güzel bir yerdi . kesinlikle kadıköy de dolaşma izi tavsiye ederim . gülhane parkında gitmiştik . orasıda güzel bir yerdi .

0

pierre loti tepwsini görmelisiniz mesela... sultanahmet meydanını ve oradaki tarihi eserleri, müzelleri de görmelisiniz... çamlıca tepesine çıkmalısınız...

0

size bir liste yapamam. ama sokak lezzetlerini ve manzarasını kaçırmak istemiyorsanız gideceğiniz ilk iki yer kadıköy ve beşiktaş'tır haliyle. ancak eminönü' de onlardan geri asla kalmaz. galata'yı da es geçemezsiniz. sanırım her yeri sırası ile sayacağım. ancak istanbul gerçekten çok ama çok güzel. keşke bir de içindeki insanlar olmasa. inanın o zaman cennetin fragmanı bile diyebiliriz.

0

ben sarıyer sahilini çok seviyorum ve kız kulesine mutlaka gitmelisiniz

0

herkesin bildigi yerler disinda ben kalamış sahili cok seviyorum.