1

benim çocukluğumda şimdiki gibi oyuncak çeşitleri yoktu.. büyük bir plastik kız bebeğim vardı. annem ona elbise de dikmişti. ben o bebeğin ağzını ve alt kısmını delmiştim. altını bezle bağlardım.. sonra ağzından su, çayla ezilmiş bisküvi falan yedirirdim.. çocuk ya bana göre.. sonra onu dikerdim ayağa, tabii düz tutunca ağzından verdiklerim aşağıdan akardı ve o bez kirlenirdi, ıslanırdı. bende aa sen yine altına mı yaptın der altını değiştirirdim.. böyle oynadığım zamanları şimdilerde düşününce.. geçen zaman içinde kendim evlenip oğlum olduğunda hiç yabancılık çekmemiştim çocuk bakımı için.. sanırım o günlerin bana faydası oldu.. bilinç altında bir annelik deneyimi vardı yani.. şimdi çocuklar çok şanslı herşey var.. her bütçeye hitap eden oyuncak endüstrisi olarak.. tabii kastorejen içermeyen oyuncakları çocuklarımıza almaya dikkat etmemiz lazım..

1

ben yakartop oyununu çok severdim, halen de eski arkadaşlarla, kuzenlerle bir araya geldiğimizde oynarız.

0

çocukken en çok sokakta oynayıp sevdiğim oyun saklanbaç ve voleybol oynamak sokağa file koyardık ve orda oynardık çok eğlenceli geçen dönemlerimiz olmuştu çok keyifli dönemlerdi akşam karanlığına kadar okuldan gelip öğlen vakti oynamaya başlardık geç saatlere kadar tabi şimdi onlardan kalmadı herkes dağıldı başka yerlere birbirimizi görmeyi bırak uzaktan mesajlaşmıyoruz bile birbirini seven 24 saat birlikte olan arkadaşlıklardan merhaba merhaba kaldı.

0

saklambaç oynamayı çok severdim. eve su içmek için girer saklambaç oynadığımı unuturdum kaç saat sonra aklıma gelirdi. :)

0

saklambaç , tıka , simit , seksek vb şeyler

0

saklambaç ve seksek oyununu çok severim.

0

saklambaç oyununu çok severdim çocuk olsaydık keşke