0

sevdiğim derslerden biri beden eğitimi ydi hocamizda iyi olduğu icin eğlenceli geçerdi ve o ders severdim

0

ilkokulda din kültürü ve ahlak bilgisi dersi derse giren hoca sevdirmişti.liseden itibaren ise tarih dersi çünki ezberi ve araştırmayı severdim.

0

ilkokul döneminde birçok dersi çok severek yapardım o benim istek ve arzum la ilgiliydi daha sonra ileride okul değiştirmek öğretmen değiştirmek ortam değiştirmek bu fikirlerini değiştirdi zı şeylerden etkilendim bazı şeyler hayatında yarım kaldı fakat ben yine okulunu seven ders yapmayı seven biri oldum her zaman lise döneminde ingilizce dersini çok severdi bunun en büyük sebebi öğretmenimiz de o kadar güzel o kadar ilgili o kadar özverili davranırdı ki ders konusunda yardım etmek konusunda öğretmek konusunda her konuda çok başarılı şekilde bize yardımcı olurdu bundan dolayı da ingilizce lise döneminde çok fazla bir insan oldun salih dersimizin severdim öğretmenler çok iyi sınav soruları mesela 20 soru verir de bunun 5 tanesi sınavda çıkacak derdi ve biz bunları ezberler dik ezberim çok iyiydi ondan dolayı hep başarılı geçmişimdir bu dersimi de sevmediğim derslerde olduğu bölümü öğretmenlerin sayesinde bazı dersleri sevmedim fakat çok ilgili alakalı öğretmenler sayesinde başarıyla lise dönemini bitirdim bölüm derslerinde bölümü sevmeme rağmen insanın şevkini kıran ne kadar iyi yapsa da onu kamufle eden öğretmenlerde oldu bundan dolayı yani birçok etken oluyor eğer siz ne kadar çok sevsenizde bazı şeyleri çevrenizdeki etkenlerden etkileniyorsunuz bu da sizin elinizde olan bir durum değil allah herkese bütün öğrencileri hatta bütün çocukları iyi öğretmenlerle karşılaştırsın mesleğini severek yapan öğretmenlerle karşılaştırsın ki öğrenciler başarıya ulaştırsın yol alabilirsin iyi yerlere gidebiliriz

0

ilk okulda matematiği çok severdim çok eğlenceli ve kolay gelirdi büyük ihtimalle öğretmenim sayesinde sevmiştim. ortaokulda fen ve teknoloji dersini çok seviyordum çok ilginç geldiği için ilgimi çekiyordu öğretmenle falan alakası yok öğretmenimi hiç sevmedim hala daha sevmiyorum. mesleki lisede okudum klavyede yazı yazma dersini seviyordum çünkü çok iyi yaptığım bir iş çocukluğumdan beri bilgisayarda herhangi bir iş yapmaktan keyif alırım o yüzden klavye de hızlı yazma dersi vardı o dersi çok seviyordum muhtemelen sınıfta en iyilerden biri olduğum için kendimi motive ediyordum. üniversitede hiç bir dersi sevmedim sadece kalmamak için derslerime çalıştım hiç birine bir ilgim yoktu bunun sebebi öğretim görevlilerinin biraz umursamaz tavrıdır diye düşünüyorum.

0

benim kucuklukten beri yabancilara ilgim vardır yabancı sarkilar diziler unluler vs. o yuzden ingilizce derslerinde daha hevesliydim en sevdiğim ve sinifta birinci oldugum dersti hala da yabancı dil kursuna giderim mesela

0

okulda en çok sevdiğim ders resim dersiydi resim yapmayı çok seviyorum çokta güzel resim yaparım o yüzden en çok sevdiğim ders resim dersidir

0

resim dersini çok severdim. öyle aman aman bir yeteneğim yoktu ama resim yaparken mutlu oluyordum. resim yapmak beni sanki dünyadan uzaklastiriyordu keşke daha fazla bir yeteneğim olsaydı resime.

0

üniversite zamanımda en çok sevdiğim ders muhasebe dersleriydi çünkü güzel sonuçlar alırdım özellikle konaklama muhasebesi inşaat muhasebesi şirketler muhasebesi vergi hukuku maliyet muhasebesi gibi dersleri severdim. hukuk dersini hiç sevmezdim mesela bayardı beni sürekli hukuk hukuk şişerdim açıkcası. iktisad dersini falanda çok severdim. aslında matematik bilgisayar dersleri hariç genelini severdin ben.

0

metematik dersi çok hoşuma giderdi zor ve az kişinin başarılı olduğu için beni çok mutlu ederdi.

0

en sevdiğim ders beden eğitimiydi eğlenceli oluyordu

0

en sevdiğim ders boş ders :d nedenjni okuyan herkes anlar zaten :)))

1

edebiyat dersiydi okul zamanlarında hem sevdiğim hem de başarılı olduğum ders. daha çok ilgimi çekmiştir her dönem kelimeler, anlamları... matematik dersini de ne sevebildim ne de aklım yatıp bir başarı gösterebildim. sayısal da anlamadıkça da sözel eğilimim arttı. keşke o günlere ve edebiyat derslerine dönebilsek çok güzel zamanlardı.

0

aslinda okulda en sevdigim sers bedendir beden dersinde derste hep fizik ogreniyoruz egzersizler yaparak boyumuzu buyutebiliryoruz ve sonra ise hem arkadaslarimizla futbol basketbol voleybol falan oynuyoruz beden egitimi saatleri cok az yukseltilse daha iyi olur ve diger sevdigin ders ise bolum dersi motor bolumunu okuyorum ve oldukca guzel o bolumde hergun sok tak yapa yapa el becerimiz gelisiyor buda bize ileride birseyler kazandiriyor motor bolumu senin meslegin oluyor yani bir nevi okul bitince o meslegi yapmaya basliyosun ve elinde bir meslek oluyor isteyen universitede bolumunu degistiriyor fakat ben degistirmeyi dusunmuyorum diger behendigim ders ise tarihtir tarih dersinde gecmiste atalarimiz osmanlimiz hangi savaslardan gecmis onlara bakiyoruz gercekten on numara ders ben bu derslere bayiliyorum.

0

okul zamanında en çok sevdiğim ders beden dersiydi. çünkü okul formasını sevmezdim.

0

benim en sevdiğim ders matematik ti. gerçekten çok seviyordu matematiği. bana işlemlerle uğraşmak çok iyi geliyordu. aslında hocaların da iyi değildi. ben nedense matematiği seviyordum. matematik hocamız genelde birazcık iyi değildi ve hiçbir şekilde konu anlatmazdı sadece oturdum bu işlem yazardı bunu çözüm derdi.

1

okul hayatım boyunca en çok sevdiğim dersler edebiyat dersleri ve felsefe dersi olmuştur.
ki; bunları çok sevmemden ötürü de yazıya dökebilme yeteneğim, felsefe sevmem nedeniyle de hayatı daha iyi anlayabilme yeteneğine sahip oldum.

0

benim lisede iken en sevdiğim dersler edebiyat ve resimdi. dikkat edilirse her ikisi de sanatla ilgili derslerdir. bu yönü de benim bu dersleri neden sevdiğimi açıklıyordur umarım. sanata yatkın bir insanım. yararılış olarak maddeden ziyade maneviyata düşkünüm.

0

okulda en çok sevdiğim ders inkılap, türkçe, beden dersinde yani çok seviyordum yani en sevdiğim ders diğer derslere fazla girmezdim ama bu derslere hiç kaçırmazdım.

0

tarım dersini el işi dersini beden dersini severdim kapalı ortam değil konuşmak serbest el işi dersini de hocadan dolayı çok iyi bir hocaydı anlatımı sohbeti hal ve tavırları gerçek bir eğitimciydi