0

google arama motoru sonuçları yazdığınız seye göre getirir. siz ne yazıyorsanız onu karşınıza çıkarır.

0

bir soru yada bir nesneyi aradıgımızda ona en yakın cıkan seceneklerı sunuyor sana mesela ben o harfıne bastım birsürü secenekler karşına cıkartıyor google büyük bir platform hem kazandırıyor hem bilgilendırıyor aslında daha cok varda kafamda aklıma gelmedı google adsanse sayesınde google sayesındede ınsanlar reklam vererek para kazanıyor buda büyük birşey gerçekten google hakkında cok bılmedıgımız şeyler var ama buranın sayesınde ınsan merak edıyor ve araştırmaya başlıyor ve insanlar hem cebıne hemde aklına yazıyor buda güzel birşey benım bıldıklerım bu kadar teşekkürler böyle soru sordugun ıcın.

0

reklamlara ve en çok arama listeleme göre getiriyor yanlış bilmiyorsam

0

öncelikle en cok aranan konuları getiriyor daha sonra ise en cok aradıklarını getiriyor ve tahmin ediyor

0

ben de en çok tıklanan arananlarla alakalı bir sıralamanın olduğunu düşünüyorum zaten kelimeleri yazarken hemen arananların çıkması bence bundan kaynaklı mesela duyulmamış bir ismi arattım geçenlerde sonuç bulunamadı dedi yani hiç aratılmamış oluyor ve kaydedildi araştırması yapılacak diye bildirim görünmüştü.

0

googlede arama motoru sonuçları genelde en çok tıklanan site olarak en üste çıkma özelliği kullanıldığı için en çok tıklanan siteyi google motoru en üst seviye çıkardığı için herhangi bir konu hakkında araştırma yapmaya başladığında ilk aramanız en çok yapılan aramada tıklanan kısmın gelmesi ile başlar. bunun amacı da reklamdan başlar çünkü çok aranan kısma reklam koyup ordan para kazanan siteler vardır ki bu sayede ayakta kalabildikleini söylemek mümkündür ki bencede doğru bir yöntem kullanıyor google arama motoru yöneticilerin yaptığı iş ve fikirleri gayet güzel ve yaratıcı olmakla beraber gayette karlı bir iş olarak müşterinin ve site sahiplerinin faydasına olan bir yöntemdir bu yöntem youtubede çok işe yarıyor youtube rların çok para kazanmasında etkili bir yöntem olmakla beraber istediğiniz sonuça ulaşmada da faydalı ve rahat bir yöntem olduğunu söylemeden geçemeyeğim .

0

daha çok çerez vs gibi bilgiler alınıyor

0

göçle sonuçları en çok aranan kelimelere bakarak çıkmaktadır

0

önde reklamlar oluyor sonra da en çok aranan

1

google sonuçları en çok aranan kelimeler aramaları getiriyor mesela s harfini arayan kişi onunla ile ilgili onunla ilgili onunla ilgili onunla ilgili değişik arama sonuçlarını getirir değişik arama sonuçlarını getirir.başka bir sözcük ile ilgili aramalarda da aynı şekilde başka bir sözcük ile ilgili aramalarda da farklı sonuçlar gelir farklı sonuçlar gelir.bunların hepsi çoğu kişinin arama yaptığı sözcüklerdir çoğu kişinin arama yaptığı sözcüklerdir.o yüzden google çok kişi tarafından aranan kelimeler çok kişi tarafından aranan sözcüklerdir.

1

en çok görüntelenme alan ve yapay zekasının taramasıyla en güvenilir sitelere göre getiriyor

1

google dünya uzerinde kullanilan en onemli arama motorudur. bu arama motoru sonucları yani arama sonucunu neye göre getirdiğini belirtmek icin daha cok insanlar bu bilgileri daha cok googleye yuklüyorlar. gerek resim gerek video gerelse makale olsun yazip yukluyorlar. ve insanlar arama motoruna yazmalari halinde baslıklar halinde gösterir.

1

google arama sonuçlarına en çok arananlardan seçiyor bu yüzden aradığınız kelime çok aranan bir kelime ise onu en başta bulabilirsiniz mesela a yazınca ahmet kaya'nın çıkması gibi ya da f harfine basınca facebookun çıkması gibi ya da y harfine basınca youtube'un çıkması gibi

1

senin neye baktigina gorve senin onceden ki arama verilerine gore geliyor

1

google arama motoru sonuçları dah önce yaptığınınz aramalara girdiğiniz sitelere olduğunun ülke veya şehire göre vermektedir.

1

google aramaları girdiğiniz sitelere, daha önceki aramalarınıza yani diğer bir anlamda internette dolaşırken bıraktığınız ize göre şekilleniyor. işin diğer bir boyutu da reklam tabiki. eğer reklam verilmiş bir başlığın kelimesini aratırsanız karşınıza ilk onu getirecektir. bunun dışından popülarite de başka bir etken olarak karşımıza çıkıyor.

0

gezindiğimiz sitelere ve girdiğimiz anahtar kelimelere en yakın sonuçların bulunduğu siteleri getiriyor. seo çalışmasını iyi yapmış olan bir site her zaman daha ön planda çıkmayı başarıyor. konu hakkında ayrıntılı bilgi olan web sayfaları başlarda çıkar.

0

gezindiğimiz sitelere göre, arama motorunda neyi aradıysak onlar gelir önümüze veya son kullandığımız programlara göre, girdiğimiz reklamlara göre sonuçları getirir.

0

google arama motoru sonuçları daha önce gezdiğimiz sitelere göre, konuma göre belirtir. işe detaylı olarak bakacak olursak verilerin satıldığını tüm cihazların bizi dinlediğini yada mesajlarımızdan fikir alıp bu verileri satar, google kendisine reklam verildiğinde karşımıza bunları çıkarır

0

google arama motorunda önümüze sonucları , ilgi alanlarımıza , en çok arama yaptığımız şeylere yakın olan şeylere göre . daha önce aramış olduğumuz şeyleri önümüze çıkarır . bunu da çok ustaca yapar .bazen adını unuttuğumuz şeyler oluyor . onları bulmak için hoş bir durum oluyor .bu yüzden iyi , insan aklı makina değil sonuçta .