0

evet olabilir. uygulamaya destek çıkmak ve kolaylık sağlamak için doğru bir fikirdir bu.

0

aslında gereksiz bir şey. çünkü zaten kategoriler var oradan istediğin kategoriye tıklarsan istediğin soruya kolaylıkla ulaşabilirsin. bunu yapmaları bence gereksiz olur ve boşuna zahmet olmuş olur. umarım yapmazlar.

0

güzel faydalı olabilir. ama zaten soruyu sorarken bir tane de olsa etiket yapmak zorunlu.. o etiketlerden istediğin bölümü tercih edebilirsin aslında

1

kesinlikle olmalı. aynı sorular sorulmamış olur. herkes ilgi alanına göre cevaplar verebilir. büyü kolaylık sağlar ve birçok şikayet ortadan kalkar.

1

bence faydalı olur. gelmeli merak ettiğimiz konulara daha kolay ulaşabiliriz.

2

bazen daha önce gördüğümüz bir soruyu o anda cevap veremediğimiz, yanlışlıkla sayfadan çıktığımız için ya da alt alta iki soruyu da bilip birini seçmek zorunda kalıyoruz ve diğer soru sonra kayboluyor. soruları daha kolay bulabilmek için bir arama butonu olsa fena olmaz gerçekten ama çokta gerekli elzem bir ihtiyaç değil benim için. ondan önce kişi etiketleme, mesajları silme ve yanlış yazdığımız kelimeleri düzeltebilmek için cevap düzenleme seçeneği gelse çok iyi olur. bazen klavye mağduru oluyoruz ve ortaya yanlışlıkla yazılıp gözden kaçmış komik cümleler çıkıyor.

1

evet kesinlikle olmalı bence şart. site için faydalı olur.

-2

bence hiç gerek yok bu haliyle gayet iyi.

1

şahsen ben bunun eksikliğini çekiyorum. soru sorarken önceden sorulup sorulmadığına bakmak istiyorum bazen. ya da bir kez gördüğüm ama cevap veremediğim bir soruyu kolayca bulmak istiyorum. aramanın neden yapılamadığını anlayamıyorum.

bu ihtiyaç dikkatten kaçmış olabilir, bu sorunuzla yönetimin dikkatini çekmiş oluruz umarım.

-1

gereksiz bir şey olabilir bence.sorumanide bilmediğin soruları googlede araştırıp gelip güzelcene kendi fikirlerinle özetleyip güzel bir yazı çıkartabilirsin ortaya.o gibi şeylerle uğraşılcağına kazançlara daha çok etki yapılması daha güzel olur.hem böyle insanlar daha çok gelir siteye hemde kazançlarımız artar.