0

yandex bence iyi bir arama motoru sayilabilir googledan pek bir farki yok ancak yandex deyince aklima direk reklam geliyor cunku yandex reklamlarla buyuyen bir arama motoru. bu yuzden dolayi yandexten hic hoslanmiyorum ve sevmiyorum. ama google diye bir arama motoru olmasaydi kullanirdim mecbur olarak.

0

pek kullanmasamda fena değil google olmasa kullanılabilir

1

yandex'i hiç beğenmiyorum! nedense hiçbir zaman aradığım içeriğe tam manasıyla ulaşamıyorum. bu yüzden tavsiye etmiyorum..

0

hiç kullanmadım google'ım yanında gerek bile yok kullanmaya

0

chrome den cok daha iyi bence ben yandex kullaniyorum

0

bence iyi bir arama motoru ben çok seviyorum

0

yandexi hiç kullanmıyorum çoğunlukla google chrome u kullanırım.

0

bence en iyi google. diğerlerinde çok reklam ve bir yerlere yönlendirme var.

0

yandex arama motorunu fazla tercih etmediğim için bir fikrim yok genelde google üzerinden arama yapıyorum

1

ben çok fazla iyi bir arama motoru olarak görmüyorum.

0

hiç oradan girmedim bazen denk geliyor ama beğenmiyorum. googleden sonra gelebilir yani google olmasaydı mecburen onu kullanırdım.

0

google' dan sonra gelecek olan bir arama motorudur.gün geçtikçe gelişen bu arama motoru tavsiye edebileceğim arama motorudur.

0

google nin yerini alacak bir arama motoru yoktur ne yandex ne yahoo nede başka bir birşey hepsi google ye karşı kurulan bir arama siteleridir çok reklam içerikleri var

0

yandex googlela karşılaştırılınca oldukça yetersiz geliyor bana. hem göze daha az hitap ediyor hem de aramalarda çıkan sonuçlar daha az ve başarısız. aslında belki yıllardır kullanmadım bile yandexi. :) umarım bu arada büyük ataklar yapıp da beni yalancı durumuna düşürmemiştir şu an. ama yandex haritaları beğeniyorum. yine de navigasyonda da belki biraz alışkanlıktan dolayı google haritaları kullanıyorum daha çok.

uzak bir hayal ama kendimiz bunların yarısı kadar başarılı bir arama motoru oluşturabilsek onu tercih ederim kesinlikle...

0

yandex benim tasarımı hiç hoşuma giden bi site değil açıkcası çünkü biraz bana saçma geliyor bazı şeyleri ama bazı kişiler de şikayetçi ama genel olaeqk da mümnun olmadıklarını görüyorum bu yüzden en güzeli chromo arama motorudur diye düşünüyorum soru için sorumani ekibine teşekkür ederim.

0

benim tercih ettiğim bir arama motoru değil google kadar iyi değil tabi ama çeviri konusunda hızlı ve iyi olduğunu duydum.

0

çeviri konusunda gayet başarılı bir arama motoru. araştırmalar için de hızla büyüyor diyebiliriz. fakat google’dan daha iyi olması zor.

0

evet iyi bir arama motoru fakat google kadar değil bence yıllardır googleye alismisiz yandeksi hic kullanmadı bile diyebilirim

0

bence en iyisi gogle yandex si sevmiyorum iyi arama moturu degil sınırlı bi çok sey

0

yandexin iyi bir arama motoru olduğunu düşünmüyorum nedense. arama sonuçları bazen bana çok alakasız geliyor. google da en başta çıkan sonuçlar çoğu zaman aradığımı bulmama yetecek kadar çok bilgi veriyor ama yandexte arama yaparken bir kaç sayfa dolaşıyorum bazen net bir bilgi bulabilmek için bana göre yetersiz bir arama motoru.