0

sıtenın guvenlı olmasınından kaynaklanır ama tam tahmını bılmıyorum

0

arkadaşlar https bir sitenin güvenlik sertifikasıdır mesala zararlı sitelerde bu olmaz güvenli site işaretidir

0

http bir sitede paylaştığınız metinin gönderdiğiniz kişi arasındaddır ve bu bilgiye herkes ulaşabilir. ancak https siteningüven olup olmadığını size gösterir yani başında https bulunmayan site alışveriş konusunda size büyk sıkıntılar yaşatabilir

0

sitenin güvenli olduğunun göstergesidir https:// gördünüzmü güvenli bağlantı yazar eğer yoksa bağlantı güvenli değil diye sizi uyarır yinede girmek isterseniz sitenin alt kısmın da yine de devam et seçeneğine tıklayabilirsiniz siteye otomatik olarak yönlendirir sizi iyi forumlar

0

site içeriğinin güvenliğini sağlar onemlidir

0

güvenliği sağlıyor çok önemli bir şey https

0

sitenin güvenli olup olmadığını kontrol etmeye yardımcı olur

0

https bir güvenlik protokolüdür. ssl sertifikası olan siteler bu adrese sahip olurlar. ssl sertifikası sayesinde kullanıcı ve site arasındaki bütün trafik şifrelenerek gider. herhangi bir kopyama olayından sizi korur. şifreniz ve bütün bilgileriniz korunur.

0

https kullanılan sitelerin internet dünyasında yapılan belli bir protokol çerçevesinde olduğunu güvenli olduğunu gerekli sertifikaları kullandığımı rahatlıkla o sitede gezinip işlem yapabileceğinizi gösterir.bu sitelerde genelde https yeşil renkte olur.eğer https kırmızı renkte olup sizi uyarıyorsa sahte sertifika füvenli plmayan site anlamına gelebilir.bu yarz aitelerde bilgi paylaşımı yapmayınız.https güvenilir olan sitelerin hepsinde mevcuttur ve tüm dünyada dlobal olarak kullanılan ortak bir internet dili olarak kullanılır.

0

bu seçenek olan web sitelerinin güvenilir olduklarını belirten bir durumdur. özellikle son yıllarda artan güvensiz internet ortamında güvenli siteleri ayırmak amacıyla oluşturulmuş bir şekilde hizmet veren internet sitelerinin gösterilmesidir. böylece güvenli şekilde internette gezmek ve dolanmak mümkün hale getirilmiş olur

0

sitenin guvenli oldugunu bildirir bence guvenilir site

0

https:// o sitenin güvenilir olup olmamasıyla alakalı bir durumdur. çoğunlukla dolandırıcıların ufak bir değişiklikle https degilde http şeklinde yaparak bilgi çalması şeklinde sonuçlanabilir.

0

sitenin güvenli olduğunu gösterir.
neden http güvenli değildir açıklık getireyim.
http ile kali linux ortamında site klonlanır ve http formatında çıkar sitelerin veya markaların orjinal sitelerinden hiçbir farkı yoktur.
tek fark ise bu s dir.
yani http(s)dir.

aman dikkat arkadaşlar her linke tıklamayın ;)

0

http:// ve https:// sitenin güvenli olup olmadığını gösterir. eğer site güvenilirse renkleri yeşil. sakıncalı ise sarı. tehlikeli ise kırmızı renkte olurlar. eğer renk kırmızı ise o siteye girmenizi önermem. önerilende siteyi terk etmektir.

0

bence genllik sitenin guvenilir oldugunu bildirir

0

sitenin güvenlı olduğunu gösterir diye biliyorum

0

internette güvenli aktarma protokolü olarak geçer.

0

hepinize tek tek teşekkür ederim ben ne anlama geldiğini bilmiyordum. bu sitenin bu zamana kadar ne amaçla kurulduğunu anlamamıştım. ama insanların bilmediği konuların cevaplarını aldığı yararlı bir site olduğunu bugün anlamış bulunmaktayım. bunun için site kurucusunu ve projeyi tasarlayan kişiye ayrı ayrı teşekkür ederim. cevabını bilmediğim çoğu sorunun cevabını bur da arkadaşların ve sitenin sayesinde öğreniyorum. bu çalışmalardan dolayı hepinize tek tek teşekkürlerimi bir borç bilirim. hepinize bol yazışmalı ve cevaplamalı gün diliyorum.

0

senin çok güvenilir olduğuna o sitede bir şeyler paylaşabileceğimiz anlamına rahat bir şekilde paylaşabileceğimiz anlamına gelir o sitenin acayip şekilde güvenilir ve içinde yapabileceğimiz şeylerin güven içinde yapabileceğimizi farkında oluruz.

0

http o sitenin güvenli olduğunu gösterir ve yeşil ibre çıkar