0

vatikan olayı ardından israil hava savunma sistemi olan demir kubbe bin kaldırılaması
anonymoaus olayı bence en büyük hack olaylarıdır

0

tarihin en büyük hackleri aslında bankaların ve büyük forumların hacklenmesidir.bu tarz sitelerin hacklenmesi veri ve para aktarımı açısından büyük önem taşımaktadır.aslında hacklenilen her site tarihin en büyük hack olayı olabilir.kimi zaman bilinmeden bir yer hacklenmiştir aslında hiç kimse bunu çaktırmaz fakat arka planda ki hacker kişi binlerce milyonluk veri çalmış olabilmektedir.ayyıldız tim'in pentagonu hacklemesi , türk hack team'ın vatikanı hacklemesi bunlara örnek gösterilmektedir.şuan itibari ile bankalara çok fazla hack saldırısı düzenlenememektedir.sebebi ise çok iyi güvenlik duvarlarına sahip olmasıdır.herhangi bir hacklenme durumunda polislerin ve banka şirketinin yardımıyla suçluyu bulması çok zor olmayacaktır.hacker aslında bir meslek değildir.şu an her bilgisayardan anlayan biri hackerim da demektedir.fakat hackerlığın asıl adı siber güvenliktir.bu meslek çok fazla alana yayılmıştır.akla hayale gelmeyecek dalları bulunmaktadır.örneğin veritabanı koruması, istihbarat,adli bilişim vs. büyük bir firmada yüzlerce siber güvenlik uzmanı çalışıyordur.hepsinin görevi farklı alanlardadır.

0

türk hack team tarafından vatikan hackerlenmesi yapılmıştır.

0

ayyıldız timin anony mosusu hacklemesi ve anonymosusun köpekler gibi ayyıldız time yalvarıp bize saldırmayın demesi

videosu you tube de mevcut gidip izleyin

1

dünyada en büyük hack olaylarından bahsedecek olursam sanırsam bu bahsedeceğim birinci olay diyarbakırda yaşanıyor bir çocuk esistemin yani eokulun şifresini kırıyor ve tüm notlarını düzeltiyor. düzeltirken de diğer arkadaşlarınınkini yapıyor. daha sonra bu hoca farkına varıyor ama kimin yaptığını da bulamıyor.

0

bir tanesi de çernobil virüsüdür. bir neslin $100 lık donanımı çöpe atmasını sağladı.

0

dünya tarihinde 8 adet hack olayı vardır bana göre en büyük hack olayı abd savunma bakanlığı olayıdır duyduğum kadarıyla savunma bakalıpında çalışan eski bir servis elemanı askeri bilgileri sızdırdığından dolayı ceza olarak hapis işlemi başlatıldığını biliyorum.

0

anonymous vs. ayyıldız tim:
hemen anlatayım. anonymous hacker grubu, türkiyeyi israile ve abdye silah konusunda yardım ediyorlar diye suçlamıştı ve erdoğana iftira atmıştı. bunun üzerine ayyıldız tim, anonymous hacker gruplarının resmi internet sitesini hacklemişlerdi. bu olayın üzerine anonymous hacker grubu, bize saldırmayın tarzı cümleler kullansalar da, bu pek bir işe yaramadı. anonymous hacker grubunun resmi internet sitesi bir süre bu şekilde kaldı. ondan sonra ayyıldız tim bunu geri çektikten sonra anonymous hacker grubunu uyardı ve bu olay bu şekilde kapanmıştır.

0

benim anlatacağım olayda büyüklükten kastım fayda olarak. yabancı bir hacker'ın işviçre bankalarından birini hackliyerek, filistin'deki fakirlere para dağıtmasıdır. yakalandığında ise hiç yüzü kızarmadan basın kameralarının önünden geçmiştir kendisi

0

amerika fedaral bankasını verilen 800 milyon dolarlık hasar hack saldırısı ve sonucu başarılı.

0

bu konu hakkında bilgim yok fazla ama türk hack teamin vatikanı hacklaması diye bilirim birde rus hackerin pentagonu hacklemesi vaybeee

0

who am ı filminde bu konu güzel işlenmiştir. tarihte olan en ünlü hack olaylarını anlatmadan kısa kısa filme dahil etmiştir. ancak kanımca en iyisi 100. arayan kişiye verilecek olan aracın hack ile kazanılmasıdır.

0

tarihin en büyük hack olaylarından biri anonymous adlı hacker grubuna aittir. yaptıkları saldırı scienttology adlı kliseye saldırarak telefon hatları bozmalarıdır. diğer bir saldırk ise kevin mitnick sosyal mühendisliğin atası olarakta bilinir yaptığı saldırı delikli kart olarak bilinen los angeles otobüslerinin bilgi islem servislerine komut veren sistemi ele geçirmeyi basarmıstır daha bilgisayar icat edilmeden önce yapmıştır bu saldırıyı. diğer bir hack saldırısı ise lulz sec adlı grup tarafından sony firmasına saldırmak olmustur çaldıkları 100.000 e yakın hesapları halka bedava dağıtmıslardır.

0

hemen anlatayım çogu insanın hayran kaldığı bir yöntemdir ve günümüzde halen kullananlar var bir grup hacker insanların kredi kartlarında bulunan küçük mevlaları cekiyolar orn:50 kuruş bunu aynı anda milyonların uzerinden yapiyolar tabi ki insanlar farkina varmiyor cunku hangimiz banka hesabimizdan 1 tl eksik olsa bişey yapacağız neyse bu grup büyük miktarda parayı aldıktan sonra paraları bir çok kredi kartına aktarıyorlar tam ülkeden kaçacakken hava alanında yakalanıyorlar

0

sistemlerin açıklarını kullanarak kendilerine menfaat sağlamak amaçlı kötü amaçlı insanlara hacker denir. bu güne kadar birçok hack olayı duyduk. bunların arasında, 37 milyon kullanıcının bilgilerini eline geçiren ashley medison tarihin en büyük hack olayları arasında yer almaktadır. 50 milyondan fazla insanın kredi kartı bilgilerini eline geçirdiği home depot olayı yine tarihin en büyük hack olayları arasında yerini almış durumdadır. sosyal medya kullanıcılarının 117 milyondan fazla kişinin hesaplarının çalındığı linkedln olayı yine tarihin en büyük hack olaylarının arasında yerini almış bulunmaktadır.

0

31 mart salrısı olarak tarihe geçen ve anonsyomus örgütünün türkiyeyi filtreleri kaldırması ile tehdit etmesi ve karşılığında saldırı düzenlemesni ve bu salrıya da ayyıldız tim den geln destek ve saldoronon bertaraf edilmesi bir diğeri ise bir hackerın bankaların kasalarını boşaltarak bu parayı ihtiyaç sahiplerine dağıtması ve son olarak ta kimse bizi hacleyemez diyen anonim hacker gurubunun ana sitesi tük hacker gurubu ayyıldız tim tarafından hacklenip arka plana istiklal marşı koyması hatırladıklarım bunlar.

0

kevin mitnick bu sorunun cevabıdır.kevin mitnick ilk hackerlardandir ve zamaninda fbi tarafından aranan sayılı hackerlardandir. hacklediği siteler arasinda dönemin en üst düzeydeki nokia şirketinin sistemine sızmayı başarmıştır ve bundan dolayi hapis cezası almıştır. bununla kalmayan kevin mitnick halen günümüzde çok sıklıkla kullanılan google ve facebook sitelerini de hacklemeyi başarmıştır. nasıl hackledigini merak edenler içinse aldatma sanatı adında bir kitap yazmıştır ve bu kitabında satımı yasaklanmıştır ama bu kitabın pdf dosyası şeklinde internette doküman olarak bulmaniz mümkündü daha sonra bu kitabın satışı yasallasinca çoğu kitapçıdan satın alınabilir hâle gelmiştir.

0

türk hack gurubu dünyanın en büyük hack gurubu anonimus u hacklemesidir

0

cihan nalbant ve arkadaşlarının twitterdan açık bulması bence en büyük hack olayı değil lakin ülkemiz adına en gurur verici hack olayıdır.

0

türk hacker grubunun anonymous un internet sitesini hacklemesidir bence ama bu bir söylenti lakin bence doğru